Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie wszystkich, po małej przerwie zamieszczam nowy obiekt, który jest w trakcie końcowego modelowania i malowania, do ogólnej krytyki hehe.

611 000 poligonów

Pozdrawiam

Pomier

Edytowane przez pomier

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mi sie podoba chociaz nie widzialem nigdy tego Urzedu :D. A jak dlugo to robiles?

Napisano
  • Autor

dwa dni teraz czyli trzeci dzień maluje ściany hehe godzinowo modelink to jakieś 30 godzin

Napisano
  • Autor

myślę o zbudowaniu calego starego rynku na któeym jest ten ratusz. Praktycznie ten budynek jest mi potrzebny tylko do wykonania wizualki iluminacji nocnej i oświetlenia świątecznego ale pewnie zrobie całośc i wyrenderuje w dzień.

Napisano
myślę o zbudowaniu calego starego rynku na któeym jest ten ratusz. Praktycznie ten budynek jest mi potrzebny tylko do wykonania wizualki iluminacji nocnej i oświetlenia świątecznego ale pewnie zrobie całośc i wyrenderuje w dzień.

Trzymam kciuki :) Mam podobne plany, tylko czasu brakuje :(

Napisano

Fajny model. I jak wyżej trzymam kciuki za realizacje pomysłu z całym rynkiem :)

Napisano

fajnie zobaczyc urzad miasta z rodzinnego miasta:D w modelu 3d mam nadzieje ze bodzie w komponowany w dobra wizualizacje :)

Napisano
  • Autor

Dzięki napewno zrobie i otoczenie, na chwilę obecną zrobiłem wizualkę oświetlenia nocą ale niestety nie mogę umieścić tego renderka dopuki nie zostanie wykonane to w realu, takie przepisy prawne.

Napisano

Też jestem w trakcie robienia starego rynku z ratuszem;) z tym wyjątkiem, że to będzie rynek w Sycowie. Niedługo podeśle też swoje prace:) trzymam kciuki

Edytowane przez nextgen

Napisano

niezły budynek. jazda dalej z otoczeniem i oswietleniem w v-ray ;) jak nie to mental