pomier Napisano 20 Luty 2009 Napisano 20 Luty 2009 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich, po małej przerwie zamieszczam nowy obiekt, który jest w trakcie końcowego modelowania i malowania, do ogólnej krytyki hehe. 611 000 poligonów Pozdrawiam Pomier Edytowane 20 Luty 2009 przez pomier
Blader Napisano 20 Luty 2009 Napisano 20 Luty 2009 Mi sie podoba chociaz nie widzialem nigdy tego Urzedu :D. A jak dlugo to robiles?
pomier Napisano 20 Luty 2009 Autor Napisano 20 Luty 2009 dwa dni teraz czyli trzeci dzień maluje ściany hehe godzinowo modelink to jakieś 30 godzin
MrMoonwalker Napisano 20 Luty 2009 Napisano 20 Luty 2009 dodaj otoczenie! moze byc fajna scenka z tego
pomier Napisano 20 Luty 2009 Autor Napisano 20 Luty 2009 myślę o zbudowaniu calego starego rynku na któeym jest ten ratusz. Praktycznie ten budynek jest mi potrzebny tylko do wykonania wizualki iluminacji nocnej i oświetlenia świątecznego ale pewnie zrobie całośc i wyrenderuje w dzień.
adam_m Napisano 20 Luty 2009 Napisano 20 Luty 2009 myślę o zbudowaniu calego starego rynku na któeym jest ten ratusz. Praktycznie ten budynek jest mi potrzebny tylko do wykonania wizualki iluminacji nocnej i oświetlenia świątecznego ale pewnie zrobie całośc i wyrenderuje w dzień. Trzymam kciuki :) Mam podobne plany, tylko czasu brakuje :(
makak Napisano 20 Luty 2009 Napisano 20 Luty 2009 Fajny model. I jak wyżej trzymam kciuki za realizacje pomysłu z całym rynkiem :)
grzegerz Napisano 21 Luty 2009 Napisano 21 Luty 2009 fajnie zobaczyc urzad miasta z rodzinnego miasta:D w modelu 3d mam nadzieje ze bodzie w komponowany w dobra wizualizacje :)
pomier Napisano 22 Luty 2009 Autor Napisano 22 Luty 2009 Dzięki napewno zrobie i otoczenie, na chwilę obecną zrobiłem wizualkę oświetlenia nocą ale niestety nie mogę umieścić tego renderka dopuki nie zostanie wykonane to w realu, takie przepisy prawne.
nextgen Napisano 22 Luty 2009 Napisano 22 Luty 2009 (edytowane) Też jestem w trakcie robienia starego rynku z ratuszem;) z tym wyjątkiem, że to będzie rynek w Sycowie. Niedługo podeśle też swoje prace:) trzymam kciuki Edytowane 23 Luty 2009 przez nextgen
Camel Napisano 23 Luty 2009 Napisano 23 Luty 2009 niezły budynek. jazda dalej z otoczeniem i oswietleniem w v-ray ;) jak nie to mental
Rekomendowane odpowiedzi