dragon Napisano 2 Maj 2009 Autor Share Napisano 2 Maj 2009 Dniesteruk załóż sobie własny wątek i prosze nie wcinaj mi sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 Dniesteruk załóż sobie własny wątek i prosze nie wcinaj mi sie. Dniesteruk.. tak, załóź, i szukaj tutoriali jak robić wizki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szysia565 Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 Oho... Podziwiam Cię Dniesteruk. Ja bym się nie odważył tak komuś wparować w wontek. I to w sam środek ;p Przyznam, zatkało mnie trochę jak czytając temat od początku natrafiłem na twój post ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragon Napisano 17 Maj 2009 Autor Share Napisano 17 Maj 2009 Ostatnio zrobiłem coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragon Napisano 3 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2009 Zrobilem dwie wersje i nie wiem która dalej wykańczać. Czekam na sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 3 Czerwiec 2009 Share Napisano 3 Czerwiec 2009 Pierwsza lepsza. Tekstura tapety grubo za duża, zmniejsz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragon Napisano 3 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2009 O tapetę właśnie taką mi chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielik93 Napisano 3 Czerwiec 2009 Share Napisano 3 Czerwiec 2009 1 lepsza ale przeswietlenie za mocne, polki lataja a jak by cos cezszego postawic na stoliku to by sie rozjechal, chyba ze dlatego zostal umieszczny miedzy sofa a szafa;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragon Napisano 4 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2009 To kolejne próba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 To po prawej to wejście, czy lustro?? Jak wejście, to przydał by się jakiś próg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 ja głosuje na lustro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragon Napisano 7 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2009 teraz coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 7 Czerwiec 2009 Share Napisano 7 Czerwiec 2009 Nie poddajesz się :D Ciągniesz i ciągniesz ten wątek. No ale do rzeczy - za duża tekstura na sofie - pozatym wydaje mi się że to raczej koronkowa serwetka a nie tkanina na wypoczynek. Srakowate obrazki nie pasują ani do podłogi ani do ścian - kolorystycznie tonacją itd. Obrazki ja bym dał mniejsze czarno białe z passe-partout i równo koło siebie - nie tak jak ty ułożyłeś. ta fototapeta na szafie jest brzydka - daj inny rodzaj drewna jakiś brąz dla ocieplenia klimatu. Lampe jakąś zawieś i kończ waść :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragon Napisano 8 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2009 jahred6 jeszcze na twoje specjalne zyczenia bede ciagnął ten wątek miło mi ze ci sie podoba :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Do podobanie jeszcze brakuje, ale coraz lepiej. Zrób to porządnie pare widoków dopracuj materiały i kończ :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragon Napisano 2 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2009 Ostatnio posiedziałem i zrobiłem coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi