Napisano 2 Maj 200915 l Dniesteruk załóż sobie własny wątek i prosze nie wcinaj mi sie. Dniesteruk.. tak, załóź, i szukaj tutoriali jak robić wizki..
Napisano 2 Maj 200915 l Oho... Podziwiam Cię Dniesteruk. Ja bym się nie odważył tak komuś wparować w wontek. I to w sam środek ;p Przyznam, zatkało mnie trochę jak czytając temat od początku natrafiłem na twój post ;) Pozdrawiam.
Napisano 3 Czerwiec 200915 l Autor Zrobilem dwie wersje i nie wiem która dalej wykańczać. Czekam na sugestie.
Napisano 3 Czerwiec 200915 l 1 lepsza ale przeswietlenie za mocne, polki lataja a jak by cos cezszego postawic na stoliku to by sie rozjechal, chyba ze dlatego zostal umieszczny miedzy sofa a szafa;]
Napisano 4 Czerwiec 200915 l To po prawej to wejście, czy lustro?? Jak wejście, to przydał by się jakiś próg.
Napisano 7 Czerwiec 200915 l Nie poddajesz się :D Ciągniesz i ciągniesz ten wątek. No ale do rzeczy - za duża tekstura na sofie - pozatym wydaje mi się że to raczej koronkowa serwetka a nie tkanina na wypoczynek. Srakowate obrazki nie pasują ani do podłogi ani do ścian - kolorystycznie tonacją itd. Obrazki ja bym dał mniejsze czarno białe z passe-partout i równo koło siebie - nie tak jak ty ułożyłeś. ta fototapeta na szafie jest brzydka - daj inny rodzaj drewna jakiś brąz dla ocieplenia klimatu. Lampe jakąś zawieś i kończ waść :D
Napisano 8 Czerwiec 200915 l Autor jahred6 jeszcze na twoje specjalne zyczenia bede ciagnął ten wątek miło mi ze ci sie podoba :-)
Napisano 8 Czerwiec 200915 l Do podobanie jeszcze brakuje, ale coraz lepiej. Zrób to porządnie pare widoków dopracuj materiały i kończ :-)