Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

Co to jest? Co ty człowieku bierzesz, że taką masakrę "tworzysz"? Technicznie też się nie wysiliłeś, kilka wygiętych slajnów i ... Przypomina mi to film "Nie lubię poniedziałku" i nośnik dreblinek do kombajnów :p

Edytowane przez _Orion_
Napisano
Co to jest? Co ty człowieku bierzesz, że taką masakrę "tworzysz"? Technicznie też się nie wysiliłeś, kilka wygiętych slajnów i ... Przypomina mi to film "Nie lubię poniedziałku" i nośnik dreblinek do kombajnów :p

Trochę nie kumam. Czyli, żeby było super to splajn musi być ręcznie kuty?

Nieważne narzędzie ale efekt końcowy IMO. Przepraszam Amok za off.

Pozdrawiam

Napisano

Hehe, widzę że komitet walki o prawa uciśnionych już się uaktywnił z towarzyszem, kapitanem boombaaaaaa na czele. No tak mogłem się tego spodziewać po oblukaniu kilku wątków. Starzy wyjadacze trzymają sztamę i jak ktoś nowy coś skrytykuje to zaraz dostanie z bani i się dowie, że na sztuce się nie zna.

Napisano
jak ktoś nowy coś skrytykuje to zaraz dostanie z bani i się dowie, że na sztuce się nie zna.

i na stosie takiego nowego spala, a pozniej szczatki rozrzuca i kaza zakopac na polanie gdzie zaden czlek zywy w nocy nie pojdzie.

Nie sadzisz ze troszke dramatyzujesz? 3 osoby sie z toba nie zgodzily a ty odrazu szukasz konspiracji i kumoterstwa.

Osobiscie ktyryce sie nie dziwie. Dla mnie np malarstwo wpolczesne to cos porownywalnego do bohomazow 5 latka. Dla ciebie ta rzezba moze byc kilkoma splajnami, twoje prawo. Tylko jak kliment napisal - forma krytyki sie tez liczy.

Napisano

Mirach ma rację: bryła jest ciekawa i ekspresyjna. Nie ma znaczenia, czy powstała ze splajnów, czy z boxa.

A co do starych wyjadaczy: wiesz, my tu tyle wizek juz natrzaskaliśmy, że masoneria się w naturalny sposób utworzyła.

I teraz spiskujemy, jak by tu gnębić maluczkich...

Spasuj waćpan, bo przesadzasz.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności