Skocz do zawartości

Czyja animacja jest twoim zadniem najlepsza? 117 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czyja animacja jest twoim zadniem najlepsza?

• 3dwisdom
      10
    • animator
      0
    • berciktoja
      2
    • Destroyer
      23
    • kamode
      6
    • marcool
      42
    • mathart
      6
    • SEB
      28

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Głosowanie czas zacząć!

Aż 8 uczestników wzięło udział więc jest w czym wybierać :P

(obrazki to linki to animacji, kolejność alfabetyczna)

+ 3dwisdom

f_3dwisdomm_6d0a035.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

+ animator

f_animatorm_919503f.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

+ berciktoja

f_berciktojam_044b438.jpg

+ Destroyer

f_Destroyerm_95e213e.jpg

+ kamode

f_kamodem_1eb0e38.jpg

i wersja czarno czarna :)

+ marcool

f_marcoolm_78f75e7.jpg

+ SEB

f_SEBm_36566de.jpg

Nagrody prześlemy pocztą :P (elektroniczną :D)

Edytowane przez Destroyer

• Odpowiedzi 30
  • Wyświetleń 19,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

WOW dawno nie bylo takiej ilosci animek na speedzie :D!

Kamode - ta animke robiles na rigu z DT na podstawie tutka z DT? Tak pytam bo wyglada znajomo :P.

Pozdrawiam i zycze powodzenia.

Napisano

Wiesz co, znalazłem starą animacje na dysku którą swego czasu robiłem, przerobiłem i wstawiłem ;)

Bardzo możliwe, że z DT bo nie pamiętam żebym budował rig dla tej postaci, ale to chyba nie przeszkadza :P

tak na marginesie: mój faworyt za pomysł to 3dwisdom a za wykonoanie SEB

powodzenia !

Napisano

Nie znam sie, ale poziom ogolnie chyba bardzo wysoki. Odnosnie glosu mialem dylemat miedzy Destroyer, SEB, marcool. Ostatecznie marcool za odmienna od wszystkich stylizacje ruchu.

Napisano
  • Autor

kamode nie jest trudno sprawdzić czy to rig od DT bo jesli tak to ma napis DT na klacie :D klik

ale generalnie i tak nie ma znaczenia z jakiego riga się korzysta :))

Moj głos na 3dwisdom za bardzo fajną ekspersję postaci i pomysł ;)

Napisano

Trzech zdecydowanie najlepszych to:

SEB

Destroyer

marcool

Głos idzie do SEB - normalnie jakbym "Roboty" oglądał.

Napisano

Mialem dylemat miedzy 3dwidsom a SEB. Jedna i druga bardzo fajna, jednak obie z malymi "ale". U 3dwidsoma zabraklo dokonczenia i dopiesczenia, wyglada momentami ak szkic albo bloki, a u SEBa sam moment urwania jakos mi nie podszedl tak do konca (brak straty rownowai, nogi troche inaczej bym sobie wyobrazal itp). Jednak dynamika i timing u 3dswidsom wziela gore :)

PZdr

Napisano

Wow, jak poziom skoczyl! :O

Najfajniej zadanie wykonal SEB moim zdaniem. Bez dodawania zbednych historyjek, bez cudowania. Swietnie pokazany ciezar w animacji, a o to chodzilo w tym zadaniu.

Marcool zaraz za nim. Zabawne i fajnie stylizowane:)

Napisano

Rzeczywiscie swietnej jakosci animacje, jak dla mnie Marcool najlepsze ale wybor nie byl latwy.

Pozdro

P.S.: Chyba bede uczestniczyl w kolejnym speedzie.

Napisano

moim zdaniem najlepiej zrobił seb, najbardziej technicznie

chociaż bardzo nie lubie takiego stylu,

a moje wyszło dosyć cienko, najbardziej popsułem to że box po podniesieniu nie wyrównał się względem grawitacji, ale to zrobiłem celowo bo nie zdąrzyłem, sora

pozdrawiam

Napisano

Najfajniej SEB i Destroyer. Ostatecznie głos dla tego drugiego za humorystyke, bo naprawde się uśmiałem ;)

Napisano

Moja grupka odcinajaca sie od peletonu to:

SEB -Pelna swietna animka

marcool - Fantastyczna ekspresja postaci

Destroyer - bardzo fajna i na wysokim poziomie, choc czasm mozna odczuc troche sztuczne momenty

3dwisdom - Swietna ekspresja

Trudna decyzja, hmmmm..... glos na marcool. ehhh gratuluje

Napisano

Brawo marcool i SEB - obie prace na równym poziomie. Ostatecznie padł głos na marcool-a - teraz wiem, że należy bardziej skupić się na sprawach technicznych niż na historii ;) Jak to mówią "pierwsze koty za płoty? ".

Napisano
  • Autor

dzięki plasti miło słyszeć :) I dzięki wszystkim za głosy na moją animkę i miłe słowa :* myślałem że będzie gorzej, ale podium jest ! jupiii! ;)

-------

Głosowanie juz zakończone, zwycięzcą został...

marcool !

f_marcoolm_78f75e7.jpg

Gratulacje!

Zwycięzca ma teraz niebywały zaszczyt wymyślenia nowego tematu na kolejny animacyjny speed ;)

----

Ze swojej strony gratuluję wszystkim uczestnikom wykonania świetnych animacji, głosującym dziękuję za głosy a wróżce Zenobii za praktyki okultystyczne i przewidywanie przyszłości :D

cheers!

Napisano

Dziekuje wszystkim za glosy, pozostalym rowniez gratuluje swietnych animacji, i dzieki za dobra zabawe, niedlugo cos wymysle odnosnie kolejnego tematu, ale mysle ze bedzie to ucieczka czy cos w tym stylu :)

Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki.

Napisano

Ucieczka juz kiedys byla ... zagladnij wstecz i postaraj sie nie powtorzyc tematu.

Pozdrawiam.

Napisano

Witam.

Gratuluje animacji. Zajrzalem tu po polrocznej przerwie i dokonal sie przelom:)

Poziom skoczyl ladnie w gore.

Wszystkich uczestnikow tej edycji speed animation zapraszam do siedziby naszego studia we Wroclawiu na intensywne, bezplatne szkolenia pod okiem doswiadczonych animatorow 3d.

Aktualnie mamy na warsztacie dwa duze projekty(serial tv i kinowka) wiec mozna sie wiele nauczyc z zakresu przygotowania pracy, animacji w kontekscie technicznym i aktorskim/rezyserskim.

Jestesmy tez gotowi na podjecie wspolpracy od zaraz z osobami charakteryzujacymi sie wyczuciem ruchu.

Pozdrawiam serdecznie,

Pawel

http://www.actionheroes.pl

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności