remanent Napisano 5 Marzec 2009 Napisano 5 Marzec 2009 Witam Chciałbym pokazać wizualizację biurowca, którą ostatnio wykonaliśmy. Niektórzy mogli go już widzieć na naszej stronie - dla nich obrazki w dużej rozdzieczości ;) Model i render wykonano w modo, reszta w photoshopie. Uwagi i komentarze zawsze mile widziane. Pozdrawiam!
SWRSC Napisano 5 Marzec 2009 Napisano 5 Marzec 2009 ostatnie ujęcie bardzo fajnie wyszło kompozycyjnie.
Camel Napisano 5 Marzec 2009 Napisano 5 Marzec 2009 Pięknie zwłaszcza na ostatnim ujęciu. Niezłe operowanie kompozycją i oświetleniem!
peter_f Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 (edytowane) Bardzo przyjemne ujęcia, choć czepiłbym się ludków troszkę niedopracowanych w shopie, ale to takie moje zboczenie. Trzecie rzeczywiście piękne kompozycyjnie. Całość ma bardzo ilustracyjny charakter. Mały jest ten świat :) Robiłem detal tego budynku z warstwami elewacji. Pozdrawiam Edytowane 6 Marzec 2009 przez peter_f
!Ewert Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 o jaki fajny budynek :-). Nie podobają mi się nieba w tych wizkach, za ciemne zdecydowanie. a w ostatniej wizce to drzewo po prawej jest za ostre przez co skupia na sobie uwagę całkiem niepotrzebnie, bo pokazujesz budynek. Ogolnie podoba mi się. jest ok
remanent Napisano 7 Marzec 2009 Autor Napisano 7 Marzec 2009 dzięki za odwiedziny i komentarze peter_f - rzeczywiście niezły zbieg okoliczności. fajnie było zobaczyć jakiś detal w tym budynku. gratuluję bloga btw, jest na co popatrzeć !Ewert - może ta gałąź jest nieco za duża, ale drzewo i ptaki miały dodać ruchu i zmiękczyć miejski klimat. Eksperymenty są robione praktycznie przy każdej wizualizacji. Przyjęliśmy takie założenie, by oprócz fotorealistycznej wizualizacji pokazywać coś więcej. Finishing w photoshopie nieogranicza się u nas jedynie do wklejenia nieba i przesuwania suwaków, dlatego wszystkie prace są rozpoznawalne. Jak wejdziesz na stronę to zobaczysz o czym mówię.
ireue Napisano 12 Marzec 2009 Napisano 12 Marzec 2009 eee... no ładnie, ładnie. Bardzo mi się podoba pod kątem architektury i bryły budynku, etc. Ciekawy pomysł na biurowiec. Nie pozwól żeby inwestor go spier...
remanent Napisano 12 Marzec 2009 Autor Napisano 12 Marzec 2009 eeheh no wiesz...to nie nasz projekt i nikt nas o zdanie nie pytał czy ładny :D ja też mam nadzieję, że inwestor nie odpuści
Rekomendowane odpowiedzi