Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Chciałbym pokazać wizualizację biurowca, którą ostatnio wykonaliśmy. Niektórzy mogli go już widzieć na naszej stronie - dla nich obrazki w dużej rozdzieczości ;)

Model i render wykonano w modo, reszta w photoshopie.

Uwagi i komentarze zawsze mile widziane.

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

Bardzo przyjemne ujęcia, choć czepiłbym się ludków troszkę niedopracowanych w shopie, ale to takie moje zboczenie. Trzecie rzeczywiście piękne kompozycyjnie. Całość ma bardzo ilustracyjny charakter.

Mały jest ten świat :) Robiłem detal tego budynku z warstwami elewacji.

3332751908_4b7cb4b4db_o.jpg3332751948_38ac0e604f_o.jpg 3331915613_e3893fefb4_o.jpg

Pozdrawiam

Edytowane przez peter_f
Napisano

o jaki fajny budynek :-).

Nie podobają mi się nieba w tych wizkach, za ciemne zdecydowanie. a w ostatniej wizce to drzewo po prawej jest za ostre przez co skupia na sobie uwagę całkiem niepotrzebnie, bo pokazujesz budynek.

Ogolnie podoba mi się. jest ok

Napisano

dzięki za odwiedziny i komentarze

peter_f - rzeczywiście niezły zbieg okoliczności. fajnie było zobaczyć jakiś detal w tym budynku. gratuluję bloga btw, jest na co popatrzeć

!Ewert - może ta gałąź jest nieco za duża, ale drzewo i ptaki miały dodać ruchu i zmiękczyć miejski klimat.

Eksperymenty są robione praktycznie przy każdej wizualizacji. Przyjęliśmy takie założenie, by oprócz fotorealistycznej wizualizacji pokazywać coś więcej. Finishing w photoshopie nieogranicza się u nas jedynie do wklejenia nieba i przesuwania suwaków, dlatego wszystkie prace są rozpoznawalne. Jak wejdziesz na stronę to zobaczysz o czym mówię.

Napisano

eee... no ładnie, ładnie. Bardzo mi się podoba pod kątem architektury i bryły budynku, etc. Ciekawy pomysł na biurowiec. Nie pozwól żeby inwestor go spier...

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności