Ricardo Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 Witam wszystkich. Grafikę 3d odkryłem rok temu, wiec jestem zdecydowanie początkującym userem. To mój ostatnio skończony obrazek. Proszę o uwagi zwłaszcza te krytyczne, na pewno pomogą mi w przyszłości robić trochę mniej błędów, których wiele tutaj znajdziecie. Scenkę zrobiłem w jakieś 2 tygodnie, no cóż, brak wiedzy musiałem odkupić spędzonym przy kompie czasie :) Korzystałem z maxa vraya i PSa Pozdrawiam
loko Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 Mi się podoba, nie wiem czy celowe jest to niezróżnicowanie w kolorystyce, ale wyszło mdło trochę. Poza tym modeling fajny.
styczeń Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 Mi również, ładnie się to prezentuje, bardzo miłe światełko tylko za czysto ale to chyba celowe.
pressenter Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 Uh, bardzo fajna praca, i faktycznie ten bloom świetny. Nie wiem tylko czy troszkę nie przesadziłeś z kontrastowaniem, chodzi mi tutaj o przebarwienia po prawej i lewej, poza tym na prawdę super. Pokazałbyś siatkę?
peter_f Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 Przepiękne! Piękny model i jeszcze lepsze światło! I post oczywiście! Pozdrawiam
Ricardo Napisano 10 Marzec 2009 Autor Napisano 10 Marzec 2009 Dzięki wszystkim za komentarze. przesyłam siateczkę:
Korbol Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 Ładnie. Być może ciut za blado, ale i tak sympatycznie.
Rekomendowane odpowiedzi