Napisano 9 Marzec 200916 l Witam wszystkich. Grafikę 3d odkryłem rok temu, wiec jestem zdecydowanie początkującym userem. To mój ostatnio skończony obrazek. Proszę o uwagi zwłaszcza te krytyczne, na pewno pomogą mi w przyszłości robić trochę mniej błędów, których wiele tutaj znajdziecie. Scenkę zrobiłem w jakieś 2 tygodnie, no cóż, brak wiedzy musiałem odkupić spędzonym przy kompie czasie :) Korzystałem z maxa vraya i PSa Pozdrawiam
Napisano 9 Marzec 200916 l Mi się podoba, nie wiem czy celowe jest to niezróżnicowanie w kolorystyce, ale wyszło mdło trochę. Poza tym modeling fajny.
Napisano 9 Marzec 200916 l Mi również, ładnie się to prezentuje, bardzo miłe światełko tylko za czysto ale to chyba celowe.
Napisano 10 Marzec 200916 l Uh, bardzo fajna praca, i faktycznie ten bloom świetny. Nie wiem tylko czy troszkę nie przesadziłeś z kontrastowaniem, chodzi mi tutaj o przebarwienia po prawej i lewej, poza tym na prawdę super. Pokazałbyś siatkę?
Napisano 10 Marzec 200916 l Przepiękne! Piękny model i jeszcze lepsze światło! I post oczywiście! Pozdrawiam