skow Napisano 13 Marzec 2004 Napisano 13 Marzec 2004 ... powiedzcie co sadzicie, zamiescilem z ciekawosci... krytyka \'mile\' widziana (pisze z obowiazku) :) reszta moich pracek-> www.skow.lh.pl pozdrawiam
Damian Napisano 14 Marzec 2004 Napisano 14 Marzec 2004 materiały! bo to nie jest skonczona praca, kafeli nie powinnybyc tak zwichrowane jezeli inne meble są w idealnym stanie. ale fajnie by wygladała podniszczona kuchnia sproboj zepsoc meble :)
skow Napisano 14 Marzec 2004 Autor Napisano 14 Marzec 2004 :) dobry pomysl, hehe... a ja caly czas patrzylem na ta prace pod innym kontem... kafelki mialy sprawiac wrazenie realistycznych, a nie podniszczonych :|
mkk3a Napisano 14 Marzec 2004 Napisano 14 Marzec 2004 no z tą poniszczoną kuchnią to faktycznie niezły pomysł jakaś wysunięty szuflada, poniszczone talerze, pajęczyny pod sufitem no i zombiak jak już powiedział Paul :)
zombo master Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 scena prosto z horroru mi sie taka podoba
Fr3d3k Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 Originally posted by zombo master scena prosto z horroru mi sie taka podoba ke? czy ja widze inny obrazek ? Zwykła kuchnia, bez materiałów ? Hmmm.. czyzbym za dlugo przed kompem siedział?.... Czekam na materiały ... bo tak to same boxy :P .....nerka
skow Napisano 19 Marzec 2004 Autor Napisano 19 Marzec 2004 kuchnia jest wyskalowana, wymiary sa pobrane co do cm z projektu kuchnia, ktora juz powstala i zapewniam, ze nie jest w niej ciasno :)
soshka.cg Napisano 21 Marzec 2004 Napisano 21 Marzec 2004 Kuchnia spoko ale powiedz gdzie znajduje się źródło światła ;) bo po cieniach wychodzi na to że z leksza za nisko :) pozdro
Kris_R Napisano 22 Marzec 2004 Napisano 22 Marzec 2004 właściwnie to nie ma tu nic poza modelami... daleko tu do ukończonej pracki... a same modele, jak to modele, grafy pełną gębą nie zrobią.
Falcrum Napisano 22 Marzec 2004 Napisano 22 Marzec 2004 Światło to pewnie omni umieszczone w centralnej cześci sceny...dobrze mówię ?? :D Scena może być naprawdę dobra jeżeli ją dokończysz tzn: 1. Zmienisz oświetlenie...:| 2. Dasz teksturki... 3. I zmienisz te kafelki...(wyglądają jakby były owiniete folią :P) Poproś jakiegoś moderatora o przeniesienie do działu WIP i dokończ scenę...szkoda straconego czasu...napewno jak włożysz jeszcze trochę pracy w to, praca będzie wyglądac o wiele lepiej :). Pozdr
skow Napisano 23 Marzec 2004 Autor Napisano 23 Marzec 2004 masz racje, jesli chodzi o omniaka :) wiecej narazie nic nie powiem, bo mi sie nie chce
Rekomendowane odpowiedzi