skow Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 ... powiedzcie co sadzicie, zamiescilem z ciekawosci... krytyka \'mile\' widziana (pisze z obowiazku) :) reszta moich pracek-> www.skow.lh.pl pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 jakieś materiały by sie przydały 8). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul_PL Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 Noo...i w staw jakiegoś zombiaka... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 materiały! bo to nie jest skonczona praca, kafeli nie powinnybyc tak zwichrowane jezeli inne meble są w idealnym stanie. ale fajnie by wygladała podniszczona kuchnia sproboj zepsoc meble :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skow Napisano 14 Marzec 2004 Autor Share Napisano 14 Marzec 2004 :) dobry pomysl, hehe... a ja caly czas patrzylem na ta prace pod innym kontem... kafelki mialy sprawiac wrazenie realistycznych, a nie podniszczonych :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 no z tą poniszczoną kuchnią to faktycznie niezły pomysł jakaś wysunięty szuflada, poniszczone talerze, pajęczyny pod sufitem no i zombiak jak już powiedział Paul :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 scena prosto z horroru mi sie taka podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Originally posted by zombo master scena prosto z horroru mi sie taka podoba ke? czy ja widze inny obrazek ? Zwykła kuchnia, bez materiałów ? Hmmm.. czyzbym za dlugo przed kompem siedział?.... Czekam na materiały ... bo tak to same boxy :P .....nerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 19 Marzec 2004 Share Napisano 19 Marzec 2004 fajny klimacik. ale ciasnota w tej kuchni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skow Napisano 19 Marzec 2004 Autor Share Napisano 19 Marzec 2004 kuchnia jest wyskalowana, wymiary sa pobrane co do cm z projektu kuchnia, ktora juz powstala i zapewniam, ze nie jest w niej ciasno :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 Kuchnia spoko ale powiedz gdzie znajduje się źródło światła ;) bo po cieniach wychodzi na to że z leksza za nisko :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 właściwnie to nie ma tu nic poza modelami... daleko tu do ukończonej pracki... a same modele, jak to modele, grafy pełną gębą nie zrobią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 Światło to pewnie omni umieszczone w centralnej cześci sceny...dobrze mówię ?? :D Scena może być naprawdę dobra jeżeli ją dokończysz tzn: 1. Zmienisz oświetlenie...:| 2. Dasz teksturki... 3. I zmienisz te kafelki...(wyglądają jakby były owiniete folią :P) Poproś jakiegoś moderatora o przeniesienie do działu WIP i dokończ scenę...szkoda straconego czasu...napewno jak włożysz jeszcze trochę pracy w to, praca będzie wyglądac o wiele lepiej :). Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skow Napisano 23 Marzec 2004 Autor Share Napisano 23 Marzec 2004 masz racje, jesli chodzi o omniaka :) wiecej narazie nic nie powiem, bo mi sie nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi