Skocz do zawartości

wormer

Rekomendowane odpowiedzi

Mój trzeci model zrobiony w Mayi. Główny kształt robiony z kursu, reszta własna. Zdaję sobie sprawę z wielu błędów, które popełniłem ale podejrzewam, że jest jeszcze więcej, których nie zauważyłem więc jestem otwarty na krytykę.

pozdrawiam.

Colt_1911_WIP_by_wormR.jpg

Edytowane przez wormer

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Wstyd się przyznać, ale nie wiem co ogólnie uznaje się za poligony, więc wypisze całe statsy jakie mam:

Verts:98010

Edges:195968

Faces:97984

Tris:195968

UVs: 106623

A teksturę mam zamiar zacząć robić jak tylko skończę modelować, bo jeszcze zostało mi parę szczegółów dorobienia.

Po przerwie, spowodowanej maturą i lenistwem, zdecydowałem się dokończyć model. Górę zostawiłem świadomie kanciastą, bo bardziej mi taka pasuje, niektóre rzeczy poprawiłem i dokończyłem, a kilka elementów olałem bo nie chce mi się już męczyć z modelowaniem. Teraz mam zamiar go oteksturować i byłbym wdzięczny za wszelkie rady i linki do tutoriali na temat teksturowania i materiałów do mental raya.

studio1.png

studio1flat.png

studio2.png

studio2flat.png

studio3.png

studio3flat.png

Edytowane przez wormer

Gość szysia565

Khatake: Przecież womer napisał:

Teraz mam zamiar go oteksturować i byłbym wdzięczny za wszelkie rady i linki do tutoriali na temat teksturowania i materiałów do mental raya.
a nie, że "JUŻ" oteksturował ;)

Wormer: Ja w mentalu niestety nie pomogę, bo się na nim nie znam kompletnie. Ale z tego co słyszałem to na YouTube jest kupa filmików z nim związanych. Możesz poszukać. :)

Pozdrawiam