Pan News Napisano 12 Marzec 2009 Napisano 12 Marzec 2009 Na łamach serwisu CGSociety pojawił się interesujący artykuł przedstawiający kolejne etapy powstawania pracy Steamnocchio (zwycięzca w kategoreii Individual Image Master Award z ostatniego konkursu CGChallenge "Steampunk: Myths and Legends"). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=546
Reanimator Napisano 12 Marzec 2009 Napisano 12 Marzec 2009 Linkowanie frontpejdzow z CGTalk jest jak powtarzanie starego dowcipu ;)
ttaaddeekk Napisano 12 Marzec 2009 Napisano 12 Marzec 2009 no, nie ma sa te newsy z podsumowaniem tygodnia, tam to powinno sie znalesc :)
Pionier Napisano 12 Marzec 2009 Napisano 12 Marzec 2009 Nie wierze, nie ma takich ludzi! ;) owszem sa, u mnie w pracy ludzie nie tylko nie czytaja ale nawet nie wiedzieli co to jest i jaki jest dokladny adres, nie mowiac o tym ze tylko pare osob ma tam konto ;) pozdr, EOT pionier.
n-pigeon Napisano 12 Marzec 2009 Napisano 12 Marzec 2009 Reanimator, ja czytam sporadycznie, pewnie o tym tutku dowiedziałbym się za tydzień lub dwa i tak nie ma tam dużego ruchu wiec nie ma potrzeby często zaglądać. A forum nie czytam :P Szkoda mi czasu. Wracając do tematu, bardzo przyjemny ten obrazek jeden z najlepszych jakie widziałem :) Tak jak powiedział dzudzu max3d.pl wystarczy dobrze że jest :P
Traitor Napisano 12 Marzec 2009 Napisano 12 Marzec 2009 Linkowanie frontpejdzow z CGTalk jest jak powtarzanie starego dowcipu ;) Masz cos do starego dowcipu?!@ ;)
Tomek Kosiorek Napisano 13 Marzec 2009 Napisano 13 Marzec 2009 super! Fajnie napisane fajnie zrobione:)
Shogun 3D Napisano 13 Marzec 2009 Napisano 13 Marzec 2009 Ja od czasu do czasu tam zaglądam, ale najczęściej siedzę tutaj. Podejrzewam, ze to kwestia przyzwyczajenia, bo język nie jest dla mnie barierą.
Gość User190 Napisano 14 Marzec 2009 Napisano 14 Marzec 2009 dobra, dobra Shogun - wszyscy znają prawdę ;) :P
RedBurn Napisano 14 Marzec 2009 Napisano 14 Marzec 2009 Shogun pewno jest japończykiem i na pewno zna angielski - bo przeciez kazdy japończyk zna !
Rekomendowane odpowiedzi