Napisano 12 Marzec 200916 l Na łamach serwisu CGSociety pojawił się interesujący artykuł przedstawiający kolejne etapy powstawania pracy Steamnocchio (zwycięzca w kategoreii Individual Image Master Award z ostatniego konkursu CGChallenge "Steampunk: Myths and Legends"). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=546
Napisano 12 Marzec 200916 l no, nie ma sa te newsy z podsumowaniem tygodnia, tam to powinno sie znalesc :)
Napisano 12 Marzec 200916 l Nie wierze, nie ma takich ludzi! ;) owszem sa, u mnie w pracy ludzie nie tylko nie czytaja ale nawet nie wiedzieli co to jest i jaki jest dokladny adres, nie mowiac o tym ze tylko pare osob ma tam konto ;) pozdr, EOT pionier.
Napisano 12 Marzec 200916 l Reanimator, ja czytam sporadycznie, pewnie o tym tutku dowiedziałbym się za tydzień lub dwa i tak nie ma tam dużego ruchu wiec nie ma potrzeby często zaglądać. A forum nie czytam :P Szkoda mi czasu. Wracając do tematu, bardzo przyjemny ten obrazek jeden z najlepszych jakie widziałem :) Tak jak powiedział dzudzu max3d.pl wystarczy dobrze że jest :P
Napisano 12 Marzec 200916 l Linkowanie frontpejdzow z CGTalk jest jak powtarzanie starego dowcipu ;) Masz cos do starego dowcipu?!@ ;)
Napisano 13 Marzec 200916 l Ja od czasu do czasu tam zaglądam, ale najczęściej siedzę tutaj. Podejrzewam, ze to kwestia przyzwyczajenia, bo język nie jest dla mnie barierą.
Napisano 14 Marzec 200916 l Shogun pewno jest japończykiem i na pewno zna angielski - bo przeciez kazdy japończyk zna !