peter_f Napisano 12 Marzec 2009 Napisano 12 Marzec 2009 (edytowane) Poniżej zamieszczam, wytworzone metodami chałupniczymi, dwie kartki świąteczne z okazji Dni Św. Patryka i Wielkanocy, które wymyśliłem i opracowałem dla firmy budowlanej. Jak mogłem starałem się uniknąć jajek wielkanocnych itp. ale mi się nie udało ;) Całość mogłaby być lepiej dopracowana, ale jak zwykle czas nie pozwolił. Jest tu trochę niedoróbek jak symetryczna twarz (chociaż podoba mi się postać ciapowatego gnoma budowlanego) czy odbicia nieadekwatne do tła (to z winy, że nie do końa wiedziałem jakie to tło zrobić), ale efekt jaki uzyskałem zadowolił odbiorcę, a to najważniejsze. Foto + 3ds max + Photoshop. Wielkie dzięki dla Świerszcza za świetny tutorial o HDRI. Copyright by Pressiton Polconstruct Copyright by Pressiton Polconstruct Edytowane 13 Marzec 2009 przez peter_f 1
Reanimator Napisano 12 Marzec 2009 Napisano 12 Marzec 2009 (edytowane) Mię się podoba :) Podoba mi sie font, ktory dobrales. Ladnie i spojnie:) P.S. Siostra robi wyborne rzeczy! :) Edytowane 12 Marzec 2009 przez Reanimator
Pionier Napisano 12 Marzec 2009 Napisano 12 Marzec 2009 swietnie jak zawsze peter! :) fajne updaty na blogu ;) tak trzymac! serdecznosci, pionier.
hcpiter Napisano 13 Marzec 2009 Napisano 13 Marzec 2009 hi ! Naprawde super to poskladales ! Bardzo ladne kolory i pomysl :) Odemnie 5***** Pozdrawiam !
Ex3 Napisano 13 Marzec 2009 Napisano 13 Marzec 2009 Świetne pracki, masz ode mnie 5 starsów. Razi tylko trochę to że dałeś mirrora na twarz :)
Gość obo Napisano 13 Marzec 2009 Napisano 13 Marzec 2009 No fajne to :) Pierwsza kartka bardziej mi się jakoś podoba.
Łukasz Burnet Napisano 13 Marzec 2009 Napisano 13 Marzec 2009 ja tez pogratuluje bardzo fajne :) pozdrawiam
peter_f Napisano 13 Marzec 2009 Autor Napisano 13 Marzec 2009 :) Dziekuję strasznie za komentarze i fronta oczywiście :) Reanimator: Cieszę się, że Ci się podoba. Co do fonta to ostatnio mam fazę przejścia z chudych czcionek na grubsze i bardziej "mięsiste" :) A Eight przekażę :) Pionier: Dzięki przyjacielu bardzo :) JunioR: Dziękuję bardzo :) hcpiter: Dzięki za miłe słowa i gwiazdy Stary :) Ex3: Dzięki bardzo za gwiazdy :) A ten mirror to będzie mi się śnił po nocach, bo złamałem swoją żelazną zasadę, że nigdy nie przeprowadzę operacji plastycznej w photoshopie, ale w tym przypadku nie miałem już czasu na zdjęcia zupełnie en face i stąd ten grzech. obo: mnie też podoba się bardziej zielona :) Łukasz Burnet: Dzięki wielkie Łukasz :) Super animacje robisz!
SEB Napisano 13 Marzec 2009 Napisano 13 Marzec 2009 Bardzo fajne, pogratulowac :D. Bardzo wywazone i spojne ... cieszy oko :]. Pozdrawiam.
peter_f Napisano 15 Marzec 2009 Autor Napisano 15 Marzec 2009 peterr , SEB, mrkrzysiek: wielkie dzięki :)
Rekomendowane odpowiedzi