Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam! Mam taki problem: postanowiłam zrobić Ferrari, ale niestety po stworzeniu linii i nadaniu modyfikatora surface nie wszystko sie pokryło. Czy mozecie mi powiedziec dlaczego, bo utknęłam i nie wiem czemu tak sie dzieje. Zdjecdia powinny pomoc. Z góry dziękuje za wszystkie wskazówki.

Edytowane przez anusia86
  • Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Anusia, obawiam się, że wybrałaś trochę karkołomną metodę modelowania samochodu. Ja polecam zwyczajny polymodeling, wyciaganie krawędzi, łączenie... Żmudne, ale chyba najlepsze.

Napisano

a mnie sie wydawalo ze spliny sa szybsze bo calkiem calkiem to wygladalo no ale coz w takim razie musze pobawic sie edit poly a wogole to jaki polecacie samochod do wymodelowania?

Napisano
postanowiłam zrobić Ferrari, ale niestety po stworzeniu linii i nadaniu modyfikatora surface nie wszystko sie pokryło.

To znaczy chodzi Ci o to że nie wszędzie powstały powierzchnie?Jeśli tak to spróbuj zmienić wartość treshold a jak nie pomoże to użyj fuse żeby vertexy ustawić w jednym punkcie(czasem są trochę poprzesówane i powierzchnie sie nie tworzą).Aczkolwiek Shogun 3D i tak ma rację;)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności