mis3k Napisano 15 Marzec 2009 Napisano 15 Marzec 2009 Witam. Ostatnio trochę bawię się wizualizacjami. Zakładam wątek, gdzie będę wrzucał swoje wypociny. Do Finished się nie nadają ale tutaj jak najbardziej. Komentarze i sugestie co poprawić mile widziane. Zwłaszcza jeżeli chodzi o oświetlanie, ustawienia VRay'a, materiałów itd. Pomoże mi to w dalszej pracy. pozdrawiam.
nocny drwal Napisano 15 Marzec 2009 Napisano 15 Marzec 2009 i co tu dużo pisać, jak szczena opada i skupić się nie da? super!
Loki Napisano 15 Marzec 2009 Napisano 15 Marzec 2009 kiepskie shadery na 1 planie, wywalił bym zdjęcie za oknem, nie podoba mi się podłoga (za duzy IMO blur na teksturze), brak jakiegokolwiek bump'a też nie poprawia efektu jaki na niej jest. co mi się podoba to dywanik i materiał na poduszkach - fallof jakis ? Fajna babka :)
Destroyer Napisano 15 Marzec 2009 Napisano 15 Marzec 2009 nom laska straszy ale kot sliczny :D podasz namiary na tą laskę czy z prywatnej kolekcji? :P
hcpiter Napisano 15 Marzec 2009 Napisano 15 Marzec 2009 Podloga wyglada jakby ktos na nia olej wylal i ogolnie materialy kiepskie :) Pozdrawiam
ptaszek Napisano 15 Marzec 2009 Napisano 15 Marzec 2009 super, ale babka chyba 20% za mala i poduchy duplikowane
Temporal Napisano 15 Marzec 2009 Napisano 15 Marzec 2009 Podloga wyglada jakby ktos na nia olej wylal i ogolnie materialy kiepskie :) sa rozne podlogi moze nie wyglada to ciekawie ale jednak w realu takie cos wystepuje wiec nie ma co sie czepiac
Loki Napisano 15 Marzec 2009 Napisano 15 Marzec 2009 aż chce się zaśpiewać "piękna pani w technikolorze..." :) i chyba się Smoothing Groups na oparciu fotela poknociły (na tej desce za oparciem) - to taka moja refleksja wieczorową porą.
duff Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 Tej pani to chyba musi być strasznie gorąco grrrr. W projekcie zmieniłbym tylko kocura( nie mówię tu o tej pani) na coś pszyjemnniejszego.
peter_f Napisano 19 Marzec 2009 Napisano 19 Marzec 2009 No no, ładnie jest :) Nie jestem ekspertem ale pod słońce ta koszulka powinna bardziej prześwitywać tam gdzie aktualnie nie ma ciała, czyli między nogami, (przepraszam za to ale nie wiem jak to inaczej powiedzieć). Myślę, że jakbyś rzucił w shopie jeszcze na panią niebieski photofilter, to ładniej by się wpasowała. Ale i tak jest git.
09121986 Napisano 22 Marzec 2009 Napisano 22 Marzec 2009 troszku tu widze modeli od EM ;p :) bo sam użyłem ostanio ...wszyscy sie doczepiają jak ktoś używa w scenie i nie mówi ;p raz ja bede tym złym :) No a ogolnie ładnie to wygląda , ale kot psuje efekt bardzo ;p , pani tez jakos mi tam nie pasi i ten widaok za oknem ... Ale ogołem na moje oko to Good ... czekamy na wiecej Powodzenia Ps. podpowiedziec nie podpowiem nic bo sam dobrze nie wiem ;p heh pozdro
psdmag Napisano 22 Marzec 2009 Napisano 22 Marzec 2009 podpisuje się pod "kota" ciarki mnie przechodzą na myśl kto tu kogo wyprowadza. O ile taka podloga może i występuje w realu tak tutaj wygląda ot mocno średnio, pozdro.
mis3k Napisano 22 Marzec 2009 Autor Napisano 22 Marzec 2009 Dzięki wszystkim za rady. Na pewno będą pomocne. Coś nowego. Tak średnio mi się podoba, ale trudno. Adekwatne do czasu jaki nad nią spędziłem. A mam go niewiele. Akurat tutaj większość sam modelowałem. Oprócz pościeli, lampek i paru innych drobnych pierdółek.
Rekomendowane odpowiedzi