Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

Myśle że to już ostateczna wersja włosow. Jedyne co musze zrobić tej wampirce to... rigg...

Śłów kilka o otoczeniu:) To co widac u góry ląduje w śmietniku (no nie do końca, bo kilka saveow zostawie, jeśli potrzebowałbym czegoś takiego w przyszłości) i zaczne prace nad kompletnie nową sceną dla tej postaci. Najprawdopodobniej będzie to jakies zacienione (żebym sie nie musiał napracować:P) wnętrze. Chwilowo szukam jakis conceptow, rysunków, szkicy. Jeśli ktoś takowe posiada lub napotkał podczas szperania w necie - info mile widziane:)

• Odpowiedzi 162
  • Wyświetleń 13k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wiem ze marudze ale czy moglbys dac renderek na jasnym tle bo teraz tych wlosow wcale nie widac i nie moge sie wypowiedziec na ich temat:)

Pozdro

Napisano
  • Autor

blood - masz racje, marudzisz :] NA końcowym renderze postać też będzie "Wtopiona" w ciemne tło, więc włosow nie musi być widać (/bo wcale nie wyglądają dobrze jak sie im przyjżeć:P).

Napisano

Ale ja chce zobaczyc czy nie ma rozdwojonych koncowek:)

Skoro mowisz ze nie ma na co patrzec to jak ty sie starasz??:)

Pozdro

Napisano

dobra, ale i tak popatrz jak dziewczeta maja wlosy - przed uchem tez maja wlosy... a u ciebie zaczynaja sie z czola... i tylko z czola :P

Napisano

W prawdziwym ppieknie drzemie najgorsze zlo......ale ta suknia wyglada jakby byla z zaschnietej krwi..tylko moze troszeczke ciemniejszej...ja to tak odbieram...

pozdr

Napisano

piekna sukienka wlosy tez bardzo mi sie podobaja ciekawa praca sie zapowiada jedyna uwaga to dlonie ale to poprawisz :) ale pracka zapowiada sie wysmienicie ;)

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarze:)

Dłonie - w zasadzie juz poprawione, ale nie bede wrzucał takiego małego update'a. Szkoda miejsca na serwerku:)

Suknia - ja sam nie wiem z jakiego materiału ona jest wykonana:) Ale podoba mi sie tak jak jest, wiec chyba zostawie.

Bloodrayne - znam, widzialem, chwilke grałem:) Ale to jest coś zupełnie innego, od tego, co mam zamiar osiągnąc w finalnym renderze. Nie chce, zeby moja postać była maszynką do zabijania:)

Włosy przed uchem:P - One tam są, ale z tego ujęcia przykrywają je włosy rosnące bardziej na czubku głowy.

Update będzie jak zrobie coś ciekawego. Raczej niedługo, bo mam zamiar skończyc tą prackę do końca wakacji.

Napisano
  • Autor

taki mały updacik. W zasadzie render zrobiłem wczoraj (przedwczoraj? nie pamnietam. mam skleroze), ale od tamtej pory nic sie nie zmieniło. Albo tylko paznokcie przedłużyłem, bo teraz są troszke krótkie. No i włosy są na jasniejszym tle, żeby lepiej je było widać:]

Napisano

Wreszcie jakieś normalne włosy :P

Napisano

no no no postępy robisz ;] Dlaczego ja tylko stoję w miejscu... może zacznę w końcu poważnie traktować grafikę ;] hehe Do vampirzycy nie mam zastrzeżeń ;] Podoba mi się nawet bardziej niż blood rain.... może tylo wyraz twarzy bym zmienił... ale to pewnie w finalnej pracy bedzie co?? :> Ile ona się renderuje??

Wielkie pozdro,

Beatou

Napisano

no to powiem tak: robi wrażenie.... ale czegoś chyba ieszcze brakuje nie wiem czego...

ale ogólnie to fajna praca... ona jest zimna jak lód... i to sie chwali, tylko dodaj jej takie straaaszne zębiska :D

PS: szkoda, że do piero te raz ten wip zoba czyłem