kozioo Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 Nowy wątek, bo stary dziwnym trafem się zniknął. Zapraszam do komentowania [Wyedytowany dnia 16-6-2004 > kozioo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 hehehe fajne ma...:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miroslav Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 ładniusie ciałko:) własnie tyle mi brakuje w moim modelu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 aha jakos ten pempek nie za wysoko jest???:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 24 Marzec 2004 Autor Share Napisano 24 Marzec 2004 Update. Piszcie co sądzicie. Szczegolnie interesowałyby mnie komentarze dotyczące (nie)poprawności anatomicznej. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 24 Marzec 2004 Autor Share Napisano 24 Marzec 2004 Lycos sie sypnął chyba:| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 mysle, ze powinienes cos wyrwac i sam sam sprawdzic na zywych refkach gdzie anatomia sie zgadza a gdzie nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 oczy jej dorob ,rece,i palce u nog aha i nowe renderki:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 30 Marzec 2004 Autor Share Napisano 30 Marzec 2004 Jako że wcięło kilka(nascie?) postow to zamieszczam malutki (ale zawsze:P) update. Zapraszam do komentowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 30 Marzec 2004 Share Napisano 30 Marzec 2004 ladnie wyglada calosc, ale te oczka jakos mi nie pasuja, wygladaja jakby nie spala kilkanascie godzin, no chyba ze to bylo efektem zamierzonym to zwracam honor :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 30 Marzec 2004 Share Napisano 30 Marzec 2004 :( no niestety wcielo i niema... tak jak mowilem wczesniej moim zdaniem ma troche za szeroka szpare miedzy nogami za duza odleglosc miedzy nogami ;D chcialem powiedziec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 2 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2004 Pierwszy test włosów. Jak się podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 super! shag fur??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 mi sie wydaje ze to jest textura nalozona na jakis obiekt, shag hair ladniej robi wlosy :P a rzesy jakos nienaturalnie wygladaja chyba sa za dlugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 niby fajnie ale malo naturalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 margaryna [lol] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 2 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2004 Tak żeby rozwiac wątpliwości:) To nie jest shag:hair, tylko około 50 (chyba) obiektow (plane 1x7; mshsmth x2) z proceduralną texturką:D A co do koloru to jeszcze nie wiem jaki będzie (blond / ciemne). Do poprawy są oczywiście włosy najbliżej oczu, zrobie coś, żeby nie było widać tych \"rozwarstwień\". PS: Shaghaira nie używałem, bo jego włoski nie współgrają z GI :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 Ja tam czekam na texturki ]-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 fajne te wlosy ale mogles je zrobic bardziej roszczochrane wiesz troche poprzestawiane a nie w jednej kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 5 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2004 Mała poprawka włosów... Są bardziej \"chaotycznie\" ułożone. Te 2 pasemka już poprawiłem, lepiej wyglądają:) Tylko render długo trwa i nie chciało mi sie czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 Bardzo mi sie włosy podobaja :) Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dor Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 Ta kobieta jest....kobieca ;] tzn podoba mi się, czekam na postępy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 hmm, nie podobaja mi sie kosci policzkowe, wyglada jak by niezle oberwala i miala opuchlizne, wlosy malo naturalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynio Napisano 6 Kwiecień 2004 Share Napisano 6 Kwiecień 2004 Jenda rzecz która mnie razi , to skóra pomiędzy noskiem a ustami (rowek)- powinna być bardziej wklęsła . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARCTIC Napisano 6 Kwiecień 2004 Share Napisano 6 Kwiecień 2004 Nio nie powiem wypasiona kobitka..... PozdR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 6 Kwiecień 2004 Share Napisano 6 Kwiecień 2004 Niezbyt ładne te włosy. Bardzo sztuczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 6 Kwiecień 2004 Share Napisano 6 Kwiecień 2004 co do anatomii to najdorzej przejście miedzy lędźwiami i pośladkami i kolejne międzu piersiami i pachą... pamietaj o KOŚCIACH! Pod skórą są kości stary, które są sztywne i ształtują sylwetkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efyx Napisano 6 Kwiecień 2004 Share Napisano 6 Kwiecień 2004 Jak dla mnie bomba. Zakochalem sie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 dawno apdejcików nie było .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 wlasnie bardzo dawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 panienka bardzo piekna, i te wlosy... mmm.. miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 mnie te wlosy jakos nie przekonuja. ekspert w modelowaniu postaci ze mnie zaden ale mysle ze przydalo by sie wiecej \"puszystosci\"(wszystko zwarta calosc tworzy) i kolorek inny(jasniejszy). jak juz mowilem/pisalem ekspertem nie jestem ale niedlugo sie sam przekonam jak ciezko jest zrobic fajne wlosy bo sam zaczne robic postac. ale twojej nie dorównam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2004 Co do puszystości, to ja chciałem osiągnąć raczej taką \"gładką\" fryzurke. Równo zaczesane włoski. A treaz wersja ciemna:) Kolor dałem na twarz tylko po to, zeby było lepiej cienie widać, więc jeszcze nie do oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 te takie 2 wloski co to tak zwisaja osobno, zrob tego wiecej i bedzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2004 A jak bym miał to rozmieścić? Poważnie pytam, bo na \"hairstylingu\" (czy jak to sie zwie;)) to ja sie nie znam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 tak samo jak zrobiles te zwisajace fragmenty. Po prostu zrob tego wiecej i tyle(?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xalith Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 Witam. Ty, Ona ma wasy? :-) Co do modelu to bardzo fajnie wykonany, tylko znacznie lepiej wygladala w wersji blond :) Pozdrawiam, Xalith Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 Model super ale kobieta brzydka :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 Mi się bardziej podoba ta ciemna wersja. Nie widać tak bardzo, że one są modelowane z większych obiektów, a nie np. shagiem. Mc-Maxim: A co ci się w niej nie podoba :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 pokaz siatke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynio Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 Widzę ,że mojego wcześniejszego posta zostawiłeś bez odpowiedzi i stwierdziłem ,że trzeba zadziałać :P ... Oto element o który mi chodziło ( zakreślone na zdjęciu i twoim renderze) jakbyś to poprawił to ta kobita by wyglądało o wiele lepiej.Ale zrobisz jak będziesz chciał ;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynio Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 Sorki za taką prowizorkę ;] , ale nie chciałem tą na szybkości zrobić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 podoba mi sie ta posatać. troche mi przypomina umarlaka.. tzn zombi.... oczka takie troche za duze i twarz trohe za męska... :) ale ogolnie naprawde mi sie podoba. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 pokaz całą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efyx Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 pięęękna :] wole brunetki także super, jak chveti czekam na całą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efyx Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 aha jeszcze jedno. Jakas grzywke jej zrob bo ma strasznie wysokie czolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 co do koloru to wole blond, a co do fryzury to mi sie nie podoba(no ale kazdy ma inny gust) a co do modelu to ekstra robota :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 Originally posted by efyx jak chveti czekam na całą hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 8 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2004 Dynio - nie \"olałem\" twojego posta, tylko wprowadziłem poprawki po renderze i nie chciało mi się czekać na następny. Ale miło mi, że Ci zależy:) Całej postaci na razie nie będe pokazywał, bo nie ma po co. Pracuje teraz nad twarzą/włosami i dopiero jak skończe ich dopracowywanie przeniose się na inne części ciała. A oto poprawione włosy. Zostane przy wersji pt: \"brunetka\" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi