kozioo Napisano 23 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2004 Myśle że to już ostateczna wersja włosow. Jedyne co musze zrobić tej wampirce to... rigg... Śłów kilka o otoczeniu:) To co widac u góry ląduje w śmietniku (no nie do końca, bo kilka saveow zostawie, jeśli potrzebowałbym czegoś takiego w przyszłości) i zaczne prace nad kompletnie nową sceną dla tej postaci. Najprawdopodobniej będzie to jakies zacienione (żebym sie nie musiał napracować:P) wnętrze. Chwilowo szukam jakis conceptow, rysunków, szkicy. Jeśli ktoś takowe posiada lub napotkał podczas szperania w necie - info mile widziane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 Wiem ze marudze ale czy moglbys dac renderek na jasnym tle bo teraz tych wlosow wcale nie widac i nie moge sie wypowiedziec na ich temat:) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 23 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2004 blood - masz racje, marudzisz :] NA końcowym renderze postać też będzie "Wtopiona" w ciemne tło, więc włosow nie musi być widać (/bo wcale nie wyglądają dobrze jak sie im przyjżeć:P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 Ale ja chce zobaczyc czy nie ma rozdwojonych koncowek:) Skoro mowisz ze nie ma na co patrzec to jak ty sie starasz??:) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 24 Lipiec 2004 Share Napisano 24 Lipiec 2004 dobra, ale i tak popatrz jak dziewczeta maja wlosy - przed uchem tez maja wlosy... a u ciebie zaczynaja sie z czola... i tylko z czola :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remi Napisano 24 Lipiec 2004 Share Napisano 24 Lipiec 2004 bardzo mi się twoja pracka podoba, ale ona wygląda na milutką dziewczynę, a nie na wampirzyce :). moze odwiedź http://www.bloodrayne.com. powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość raminez Napisano 25 Lipiec 2004 Share Napisano 25 Lipiec 2004 W prawdziwym ppieknie drzemie najgorsze zlo......ale ta suknia wyglada jakby byla z zaschnietej krwi..tylko moze troszeczke ciemniejszej...ja to tak odbieram... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 piekna sukienka wlosy tez bardzo mi sie podobaja ciekawa praca sie zapowiada jedyna uwaga to dlonie ale to poprawisz :) ale pracka zapowiada sie wysmienicie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 26 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2004 Dzięki za komentarze:) Dłonie - w zasadzie juz poprawione, ale nie bede wrzucał takiego małego update'a. Szkoda miejsca na serwerku:) Suknia - ja sam nie wiem z jakiego materiału ona jest wykonana:) Ale podoba mi sie tak jak jest, wiec chyba zostawie. Bloodrayne - znam, widzialem, chwilke grałem:) Ale to jest coś zupełnie innego, od tego, co mam zamiar osiągnąc w finalnym renderze. Nie chce, zeby moja postać była maszynką do zabijania:) Włosy przed uchem:P - One tam są, ale z tego ujęcia przykrywają je włosy rosnące bardziej na czubku głowy. Update będzie jak zrobie coś ciekawego. Raczej niedługo, bo mam zamiar skończyc tą prackę do końca wakacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 28 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2004 taki mały updacik. W zasadzie render zrobiłem wczoraj (przedwczoraj? nie pamnietam. mam skleroze), ale od tamtej pory nic sie nie zmieniło. Albo tylko paznokcie przedłużyłem, bo teraz są troszke krótkie. No i włosy są na jasniejszym tle, żeby lepiej je było widać:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 28 Lipiec 2004 Share Napisano 28 Lipiec 2004 Wreszcie jakieś normalne włosy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beatou Napisano 28 Lipiec 2004 Share Napisano 28 Lipiec 2004 no no no postępy robisz ;] Dlaczego ja tylko stoję w miejscu... może zacznę w końcu poważnie traktować grafikę ;] hehe Do vampirzycy nie mam zastrzeżeń ;] Podoba mi się nawet bardziej niż blood rain.... może tylo wyraz twarzy bym zmienił... ale to pewnie w finalnej pracy bedzie co?? :> Ile ona się renderuje?? Wielkie pozdro, Beatou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 29 Lipiec 2004 Share Napisano 29 Lipiec 2004 no to powiem tak: robi wrażenie.... ale czegoś chyba ieszcze brakuje nie wiem czego... ale ogólnie to fajna praca... ona jest zimna jak lód... i to sie chwali, tylko dodaj jej takie straaaszne zębiska :D PS: szkoda, że do piero te raz ten wip zoba czyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi