Rafal Napisano 15 Marzec 2004 Napisano 15 Marzec 2004 Witam. Po skończeniu Puntacza czas zrobić coś nowego, na kolejny samochód jakoś nie mam narazie ochoty.Poza tym wystarczająco dużo samochodów na tym forum. Kumpel obiecał mi że narysuje mi pewien koncept do modelowania ale niestety nie moge się jakoś doczekać (Tak Karo o ciebie chodzi) więc ostatnio szukałem w sieci rzeczy które możnaby wymodelować no i padło na.... ROBOCOP\'A :) pierwszy render poniżej. Narazie główny zarys torsu. jutro może zrobie nogi i wtedy zaczne go dopiesczać. Pozdro
PiotrM Napisano 15 Marzec 2004 Napisano 15 Marzec 2004 dlamnie konkretas ile czsu robiłeś tego robocopa
Pablo Napisano 15 Marzec 2004 Napisano 15 Marzec 2004 Jak na razie ladnie..tlyko czy czasem glowa nie jest za hmm waska lub lekko za dluga? pozdr
robercikh Napisano 15 Marzec 2004 Napisano 15 Marzec 2004 no też mi coś ta głowa niepasuje ale ogólnie to fajnie.
zombo master Napisano 15 Marzec 2004 Napisano 15 Marzec 2004 a mis ei wydaje że głowa (cyba) była taka na filmie. ale moge sie mylić. Słaba jakość rendera (ale to ewnie żeby było FAST)
Paul_PL Napisano 15 Marzec 2004 Napisano 15 Marzec 2004 Tak ,głowa jest jakaś taka wyciagnięta i zbyt wąska(szczególnie z tyłu). A tak wogle to nie jest robot tylko cyborg. :P
Rafal Napisano 15 Marzec 2004 Autor Napisano 15 Marzec 2004 Głowa wygląda tak na bluprintach, które znalazłem. i sory jeśli uraziłem jakieś cyborgi nazywając robocop\'a robotem :D
Leru Napisano 15 Marzec 2004 Napisano 15 Marzec 2004 W I czesci robokop mial maxymalnego shadera (zboczenie CG :P). Taki plysk nie chromowany ale taki ... taki .... taka tecza :D SUPER byl Bardzo fajny modelik ale Pablo troszke ma racji :| albo to kwestia perspektywy biorac pod uwage te BP
Pierzak Napisano 15 Marzec 2004 Napisano 15 Marzec 2004 oo ho ho... kiedy ogladalem ten film to bylem taki malutki. Robocop powinien byc teraz caly zardzewiały.
kulexy Napisano 15 Marzec 2004 Napisano 15 Marzec 2004 :D Robocop :D haha pamietam go gdzies z 7 lat temu ogladalem :) Swietny pomysl na projekt, gratulacje za pomyslowosc :)
Falcrum Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 Robi się ciekawie...jeszcze modelu robocop\'a nie widzialem :D Narazie bardzo dobrze :) Co prawda brakuje jeszcze trochę detali \"w głowie\", ale jestem pewien, że ich nie pominiesz... Pozdr
Toudajew Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 O kurde bardzo ciekawa i orginalna praca :D Pierzak to jest dobra pomysl zeby zrobic robocopa zardzewialego :D Hmm ale jeszcze jest troszke do wymodelowania :D Mysle ze zrobisz tez wersje \"zardzewialom\" [piow] Powodzenia w dalszej pracy :D Czekam na updejty (oczywiscie zardzewiale) :)
chveti Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 no nie no.... pikne duzo dodac(człeka w środku i nogi:D) i nic ująć
Paul_PL Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 Rafal ,przyjżyj siedokładnei tym \'bluprintom\'.Przecież tył wygląda inaczej.W twoim modelu te...eee...tylne części są pod większym katem i trochę nie pasują do obrazka. Powodzenia w dalszej pracy:D
Loozack Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 na blueprintach \"Robi\" ma zdecydowanie większe karczycho :) i to chyba tak kłuje w oczy... ale poza tym super :) pozdrawiam [piwo] P.S. jaką ocenę dostałeś w szkole za Punciaka ?? :D
Monster Napisano 4 Kwiecień 2004 Napisano 4 Kwiecień 2004 I co z projektem Rafal? Tylko nie mów, że upadł! No bo nastawiłem się już na fajnego Robbiego :)
Fafex Napisano 4 Kwiecień 2004 Napisano 4 Kwiecień 2004 Ładnie. Czekam na resztę. A może by tak animke z tego zrobić?
Rekomendowane odpowiedzi