Skocz do zawartości

Głos na:  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Głos na:

• Kubasa
      7
    • atheg
      9
    • serio
      10
    • WilL
      2
    • dzudzu
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

TYP: CONCEPT

TEMAT: "Miasto, które przebyło pół świata" by atheg

Głosowanie: 02.04.2009 - 6.04.2009

Przypominam, do głosowania zakwalifikowały się prace, spełniające wymogi regulaminowe. Od głosujących natomiast zależy ocena merytoryczna prac, do czego serdecznie Was zachęcam ;).

Wszystkim uczestnikom Serdecznie Gratulujemy.

Poniżej nominowane prace: (kolejność wątków)

chc1101.jpgchc1102z.jpgchc1103.jpgchc1105.jpgchc1106.jpg

• Odpowiedzi 19
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

serio:cool: za fajny, oryginalny pomysł i najbardziej dopieszczone, plastycze wykonanie, bez dwóch zdań jak dla mnie zasługuje na zwycięstwo, szkoda, że "robal" odpał:(, ale przynjamniej nie mam dylematu, z czystem sumieniem mogę oddać głos "na-serio":p gratuluje i pozdrawiam

Napisano

oryginalny nie będę ;) głos swój przekazałem na atheg'a, za pomysł i wykonanie, jak również za szkice. Wracając do wynajmu ja chcę na samej górze :D.

//pozdr.

Napisano

Głos na Kubasa - bardzo fajnie zilustrował temat, od początku mi się podobało (może dlatego, że jako pierwszy zrobił) aczkolwiek mógł jeszcze bardziej wydobyć bryłę miasta... atheg najfajniesze miał szkice, w pracy końcowej rażą mnie kły i płaskość słonia... dzudzu zapowiadał się solidnie, ale ostateczna wersja rozczarowala mnie... Serio to taki bajkowy klimacik, niekoniecznie mi podchodzi ale ładnie wykonane... pozdrawiam i życzę większej frekwencji w finishowaniu pracek :P

Napisano

Gdybym mógł zagłosowałbym na Ros1'a... niestety choroba uniemożliwiła mu wystawienie pracy w szranki. Niemniej jednak gratulacje i wyrazy uznania dla konceptu, który trafił w moje gusta estetycznie i jako autorowi tematu konkursowego najbardziej przypadł do gustu jeśli chodzi o tafienie z interpretacją.

Głos mój zatem na Serio za przecudny klimat, bardzo fajne wykonanie (twarze, światło... a miasteczko w nysce to majstersztyk). Gratuluję super pracy.

Kubasa: Ładny jest twój żółw. Też bardzo ciekawa praca. Super historia schowana za rysunkiem. Szacun.

WilL: Dużo pracy przed Tobą chłopie, ale to fajna i przyjemna praca. Koniec, końców udało Ci się wybrnąć z tematu nawet nienajgorzej. Szkoda, że zrezygnowałeś z niesymetrycznej kompozycji z pierwszego szkicu i zastąpiłeś ją centralną. Pracuj nad warsztatem rysunkowym a efekty szybko przyjdą. Pozdrawiam serdecznie.

Dzudzu: Bardzo fajnie rozwijałeś koncept. Zyskał znacznie po pokazaniu wnętrza. Duzo walczyłeś z tematem, sporo było update'ów. Fajnie się śledzilo postępy w Twojej pracy. Uszanowania i podziękowania za start.

windowlicker: zgadzam się z Toba całkowicie. Mnie też drażni płaskość słonia i uważam ją za swoją porażkę, kły zaczęły mnie drażnić po zwróceniu na nie uwagi przez Ciebie. A ze szkicami to zawsze tak mam. Może kiedyś wreszcie praca końcowa dociągnie do poziomu jaki udaje mi się sprzedać na wstępnych etapach. Dziękuję za krytykę.

ortheza, Rembik: kurde chłopaki szkoda, że was nie ma sondzie... zapowiadały się czadowe prace... Pozdrawiam

Miriam, Urbanboogie, Coyote: Dzięki za głos i uznanie. Jest mi niezmiernie miło. Dziękuję też wszystkim innym, którzy zagłosowali na mnie i tak samo serdecznie wszystkim, którzy śledzili, udzielali się i głosowali w tej edycji CC.

Pozdroszacun

Napisano

Musze powiedzieć że dla mnie faworytem jest serio bo praca jest genialna. Odrazu spodobał mi się pomysł jak i samo jego wykonanie.

Nastepnie praca Ros1 jest genialna chociaż w głosowaniu się nie znalazła (cały czas mam nadzieje że praca znajdzie sie w WIP).

Potem dzudzu za pomysł jakim jest ruchome muzeum z piramidami :)

Kubasa i jego praca też bardzo mi sie spodobała za wykonanie bo jak dla mnie jest bardzo ładne.

No i atheg którego słoń to majsterszyk pod wzgledem wykonania bo mnie się bardzo podoba.

Miło mi też z tego powodu że moja praca jako taka nie jest najgorsza i że jakos tam wyglada chocaż był to mój 3 digital w życiu więc jestm z niego zadowolony :)

PS1: Prace komentowałem w kolejności dowolnej więc jesli ktos będzie zły to mówie że tylko serio jest na pierwszym miejscu a reszta na drugim :)

PS2: atheg sprzedasz mi mieszkanie w centrum bo na trąbie za bardzo trzęsie :P

Napisano

Mój głos na Kubasa, chociaż w zasadzie najchętniej przyznałbym trzy pierwsze: Kubasa, atheg i serio. Właściwie nie wiedziałem na co się ostatecznie zdecydować, nie spodziewałem się że typowanie zwycięzcy będzie takie ciężkie :) Pozdrawiam i dzięki wszystkim za dobre słowa w wątku ;)

Aha no i chyba rzeczywiście na trąbie trochę trzęsie za bardzo :D

Napisano (edytowane)

Nie wiem jak to się skończy :)Ale gratuluję serio świetnej pracki i porywającego finiszu w sondzie.

Pozdrawiam serdecznie

edit: no to już wiemy jak się skończyło. Jeszcze raz gratulacje dla serio! Przyjemnie przegrać z tak dobrą pracą.

Edytowane przez atheg
Napisano

Wow! Tego się nie spodziewałem. Jakiś czas temu zajrzałem na tą stronę to prowadzenie miał atheg więc uznałem, że tak już zostanie, a tu taka niespodzianka. Dziękuje wszystkim za oddane głosy i miłe słowa oraz przede wszystkim za uczestnictwo. Trochę żal że zabrakło Ros1-a Rembik-a oraz orthezy bo ich prace bardzo mi się podobały. Pozostałe picki również prezentowały fajne podejścia do zagadnienia. Wiadomo słoń atheg-a rulez ale również podobał mi się nieszablonowy pomysł dzudzu kojarzący się z jakimś filozoficznym sc-fi. Kubasa za to odwalił kawał wypaśnej grafy z żółwiem w roli podstawki i efekt palce lizać. WilL zaproponował natomiast interesującą koncepcje żyrandolową miast co jest łebskim pomyślunkiem. Sprawdza się w kosmosie ale i na wodzie myślę że też dało by radę. No i to by było na tyle. Jeszcze raz pozdrawiam i na razie.

Napisano

I oto, mamy wyłonionego zwycięzcę :), którym przez rzut na taśmę w ostatnim momencie zostaje Serio, !!Serdecznie GRATULUJEMY!! Tym samym Bardzo Proszę o przygotowanie kolejnego Tematu i dostarczenie do mnie ;).

//Pozdr.

Napisano

mega gratulacje :) cieszę się, że mój faworyt zwyciężył :) wszystkim, którzy na mnie głosowali dziękuję, wszystkim bioracym udział gratuluję superowych prac i fantastycznych pomysłów, rywalizować z wami Panowie to zaszczyt;):) pozdrawiam wszystkich i czekam na kolejny temacik....

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności