biglebowsky Napisano 15 Marzec 2004 Napisano 15 Marzec 2004 Byl sobie watek, wiem ze smietnik, ale smietnik mozna bylo wysprzatac a topic stanowil dobra lekcje dla wszystkich mlodych i nadmiernie ambitnych, sporo o tym ile powstaja animki, o prawach autorskich itd. dlatego imo szkoda... i jestem pewien ze jeszcze nie raz bedzie trzeba tlumaczyc zeby mierzyc sily na zamiary a tak wystarczylo by odeslac do odpowiedniego watku.
kru Napisano 15 Marzec 2004 Napisano 15 Marzec 2004 a co - on juz wogole wymiekl?? z 15 min do 3, potem plakat a teraz co?
Mateusz Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 ej... a fajny byl wątek, niema ktos go na mirrorze?? :)
Damian Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 to prawda, trza go wyczyscic, i bedzie jak tutorial: \"mierz sily na zamaiary\" ....
adek Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 Ale Bigi chyba potwierdzisz ,ze niektore komentarze i teksty to nie tyle smietnik co kabaret. Rozmowa zeszla zupelnie z tematu - komentarze ludzi mowiliy same za siebie ...
biglebowsky Napisano 16 Marzec 2004 Autor Napisano 16 Marzec 2004 Sie zgadzam, jak najbardziej, dlatego napisalem ze trza by bylo tam posprzatac i to ostro niewatpliwie.
adek Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 Mysle ,ze jeszcze niejedna okazja do porozmawiania na temat praw autorskich na forum pojawi sie :)
biglebowsky Napisano 16 Marzec 2004 Autor Napisano 16 Marzec 2004 No wlasnie, a mozna bylo profilaktycznie tej okazji zapobiec:)
dirty Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 a co sie stalo z Conqiem? czyzby przymusowe wakacje?? :/ btw faktycznie szkoda troche tego watku, jaki byl taki byl, ale mogl sie przydac; wiem ze porzadek musi byc, ale bez przesady... nie wiem czy to bylo zupelnie w porzadku wobec Conqa no ale nie ja tu rzadze... pzdr
Leru Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 Szkoda ze poszedl sobie ten topic bo tak to nie poznamy konca Naszych rozmow :P sam jestem ciekaw gdzie to pojdzie :D Szczerze czasem wypowiedzi jakie padaly budzily we mnie zal, ale tekst z latexowym ubrankiem po prostu rzadzil [lol2] :D Pozdrawiam wszystkich wypowiadajacych sie na tym topicu :D
sith_LORD Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 rządziły bryły...:) ale tak na serio..może można gdzies zakupić tęrozmowe... żałuję że nie skopiowałem wszystkiego..ehh a taki temat się trafił ciekawy... i nie zobazcymy wkońcu tricków z bryłami... poozdrowki dla mistrza C..
Phantom Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 dobra a co się stało z topiciem?? Przeco one nie giną...a nikt z wyżej wymienionych nie podaje powodu zniknięcia...oświećcie mnie...bo jeszcze przedwczoraj czytałem ten topic :) pozdro...
dr Ug Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 A moze Conq sam skasowal swoj watek? Userzy tak lubia, gdy cos idzie nie po ich mysli.
adek Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 Nie DruG. Conq nie usunal watku, ja to zrobilem.
Rekomendowane odpowiedzi