Napisano 15 Marzec 200421 l Byl sobie watek, wiem ze smietnik, ale smietnik mozna bylo wysprzatac a topic stanowil dobra lekcje dla wszystkich mlodych i nadmiernie ambitnych, sporo o tym ile powstaja animki, o prawach autorskich itd. dlatego imo szkoda... i jestem pewien ze jeszcze nie raz bedzie trzeba tlumaczyc zeby mierzyc sily na zamiary a tak wystarczylo by odeslac do odpowiedniego watku.
Napisano 16 Marzec 200421 l to prawda, trza go wyczyscic, i bedzie jak tutorial: \"mierz sily na zamaiary\" ....
Napisano 16 Marzec 200421 l Ale Bigi chyba potwierdzisz ,ze niektore komentarze i teksty to nie tyle smietnik co kabaret. Rozmowa zeszla zupelnie z tematu - komentarze ludzi mowiliy same za siebie ...
Napisano 16 Marzec 200421 l Autor Sie zgadzam, jak najbardziej, dlatego napisalem ze trza by bylo tam posprzatac i to ostro niewatpliwie.
Napisano 16 Marzec 200421 l Mysle ,ze jeszcze niejedna okazja do porozmawiania na temat praw autorskich na forum pojawi sie :)
Napisano 16 Marzec 200421 l a co sie stalo z Conqiem? czyzby przymusowe wakacje?? :/ btw faktycznie szkoda troche tego watku, jaki byl taki byl, ale mogl sie przydac; wiem ze porzadek musi byc, ale bez przesady... nie wiem czy to bylo zupelnie w porzadku wobec Conqa no ale nie ja tu rzadze... pzdr
Napisano 16 Marzec 200421 l Szkoda ze poszedl sobie ten topic bo tak to nie poznamy konca Naszych rozmow :P sam jestem ciekaw gdzie to pojdzie :D Szczerze czasem wypowiedzi jakie padaly budzily we mnie zal, ale tekst z latexowym ubrankiem po prostu rzadzil [lol2] :D Pozdrawiam wszystkich wypowiadajacych sie na tym topicu :D
Napisano 16 Marzec 200421 l rządziły bryły...:) ale tak na serio..może można gdzies zakupić tęrozmowe... żałuję że nie skopiowałem wszystkiego..ehh a taki temat się trafił ciekawy... i nie zobazcymy wkońcu tricków z bryłami... poozdrowki dla mistrza C..
Napisano 16 Marzec 200421 l dobra a co się stało z topiciem?? Przeco one nie giną...a nikt z wyżej wymienionych nie podaje powodu zniknięcia...oświećcie mnie...bo jeszcze przedwczoraj czytałem ten topic :) pozdro...
Napisano 16 Marzec 200421 l A moze Conq sam skasowal swoj watek? Userzy tak lubia, gdy cos idzie nie po ich mysli.