Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wow...bardzo ładne szkice...nawet jest w nich dynamizm...ogólnie bardzo przyjemna kreska :) bardzo ładnie...czekam na więcej :) może jakiś comix...bo coś mi się zdaje, że do niego potrzebowałeś tych conceptów :D

pozdrawiam...

Napisano

No panie, te szkice są naprawde dobre. Podoba mi sie kreska, styl i dynamizm w prackach. Świetna robota:) Witamy na pokladzie

Napisano

Khe, khe

Prosisz o konstruktywna krytyke?

Nie ma lekko, nie dostaniesz , khrr ;-p

a obrazki bardzo fajne. Ladne skroty momentami.

Dziadek tez wita, tkkkt

salut

Dziadek Stal

Napisano

Nie no ... badzo dobre szkice ... super kreska ... dobre pozy i fajnie dobrana mimika twarzy! Bardzo komiksowy stuff

Jak dla mnie super, ale pokaz cos wiecej ... jestem bardzo ciekawy kolejnych ... pozdrawiam

Napisano

super bardzo dynamiczne szkice tylko czekać na jakiś komiksik kryminalny :) podoba mi sie najbardziej koncepcik3 wiecej takich :)

Napisano

bardzo dobre, radzisz sobie ze skrótami, korzystales z jakiejs figurki? a moze z bipeda z maxa?? mile widziany jest twoj poziom na tym forum! :D

Napisano

O bardzo fajen szkice :D zapodaj jakiegos kolorowego szkica :D Bo ci to bardzo dobrze idzie D: Powodzenia

Napisano

ładnie skonstruowane postacie ;)typowo komiksowe... nie bede Cie za duzo chwalic .... za duzo to niezdrowo :D czekam na nastepne pomysły :)

Napisano

Witam , mam nadzieje ze wiecej szkicow bedziesz zamieszcal bo fajnie ci wychodza, Masz fajną komiksową kreskę :)