Napisano 16 Marzec 200420 l W związku z moim debiutem na forum, witam wszystkich serdecznie i proszę o konstruktywną krytykę. koncepcik1 koncepcik2 koncepcik3 skoczek
Napisano 16 Marzec 200420 l wow...bardzo ładne szkice...nawet jest w nich dynamizm...ogólnie bardzo przyjemna kreska :) bardzo ładnie...czekam na więcej :) może jakiś comix...bo coś mi się zdaje, że do niego potrzebowałeś tych conceptów :D pozdrawiam...
Napisano 16 Marzec 200420 l No panie, te szkice są naprawde dobre. Podoba mi sie kreska, styl i dynamizm w prackach. Świetna robota:) Witamy na pokladzie
Napisano 16 Marzec 200420 l Khe, khe Prosisz o konstruktywna krytyke? Nie ma lekko, nie dostaniesz , khrr ;-p a obrazki bardzo fajne. Ladne skroty momentami. Dziadek tez wita, tkkkt salut Dziadek Stal
Napisano 16 Marzec 200420 l Nie no ... badzo dobre szkice ... super kreska ... dobre pozy i fajnie dobrana mimika twarzy! Bardzo komiksowy stuff Jak dla mnie super, ale pokaz cos wiecej ... jestem bardzo ciekawy kolejnych ... pozdrawiam
Napisano 16 Marzec 200420 l super bardzo dynamiczne szkice tylko czekać na jakiś komiksik kryminalny :) podoba mi sie najbardziej koncepcik3 wiecej takich :)
Napisano 16 Marzec 200420 l witam, ladne szkice, czekam na jakis \"pelnometrazowy\" rysunek, moze jakis komiks:D
Napisano 18 Marzec 200420 l Szkice bardzo fajne,dynamiczne ,super kreska,tylko gdzie jest tytułowy tusz? :D
Napisano 18 Marzec 200420 l bardzo dobre, radzisz sobie ze skrótami, korzystales z jakiejs figurki? a moze z bipeda z maxa?? mile widziany jest twoj poziom na tym forum! :D
Napisano 18 Marzec 200420 l O bardzo fajen szkice :D zapodaj jakiegos kolorowego szkica :D Bo ci to bardzo dobrze idzie D: Powodzenia
Napisano 18 Marzec 200420 l ładnie skonstruowane postacie ;)typowo komiksowe... nie bede Cie za duzo chwalic .... za duzo to niezdrowo :D czekam na nastepne pomysły :)
Napisano 18 Marzec 200420 l Witam , mam nadzieje ze wiecej szkicow bedziesz zamieszcal bo fajnie ci wychodza, Masz fajną komiksową kreskę :)
Napisano 20 Marzec 200420 l Pokaz jakies inne pracki bo calkiem niezle ci to wychodz :D Rysujesz na tablecie??
Napisano 20 Marzec 200420 l viktor: znajac zycie przeszedles juz po wszystkich forach i wszedzie cie chwala ;D