styczeń Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 Witam. Mam zamiar wymieszać niezrealizowaną idee z wynalazkami. Plan wygląda tak, nabrzeże w NY, przy molo/pomoście (czyms takim) stoi futurystyczny statek, w powietrzy latają autobusy smigłowce a w tle widać Statua Wolności z sierpem i młotem zamiast płomienia, w powietrzu widać autostradę międzykontynentalną utrzymywaną w powietrzu setkami śmigieł. Wszystko w takiej sielankowej propagandowej atmosferze szczęścia i dostatku. Teraz to tylko prezentacja tematu i sprawdzenie czy mieści się w regulaminowych granicach interpretacji. tutaj kilka konceptów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 Ekstra klimaty. Coś dla mnie. Będę tu często zaglądał. :) Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 Temat rewelka, powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 a ja myślałem, że wpadłem na niezły pomysł, zgniotłeś cyce :D fajny pomysł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutomash Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 безуспешно/good luck!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 super! Me like it a lot! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
styczeń Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2009 Dzięki panowie za odzew, dziś składam nowego kompa więc będzie się lepiej pracowało a i nie będę musiał tak oszczędzać poly. Jak tylko po formacie wszytsko poinstaluje to bedą pierwsze renderki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi