Jonasz_Real Napisano 9 Kwiecień 2009 Napisano 9 Kwiecień 2009 Ostatnio znalazłem ciekawy link. Myślę, ze warto obejrzeć ten filmik jak i zarówno Making of. :) Mayowscy napewno się ucieszą ;) http://www.mathieugerard.com/steellife/short.html
Kris_R Napisano 9 Kwiecień 2009 Napisano 9 Kwiecień 2009 Wielkie cudo wysmaczone :) Ale jeśli już to z małymi kulisami produkcji... making of:
SEB Napisano 9 Kwiecień 2009 Napisano 9 Kwiecień 2009 Tja, widzialem to na CGTalku ... rewelacja, zapiera dech w piersiach!! Gosc ma niesamowite czucie estetyczne. 10 x *****
leander Napisano 9 Kwiecień 2009 Napisano 9 Kwiecień 2009 A mnie jakos nie zachwycilo, ani wizualnie, ani napiecia tam nie bylo, nuda generalnie. Wyglada raczej jak reel jakiegos narzedzia do fluidow niz autorski short. Making of fajny.
JmTm00 Napisano 9 Kwiecień 2009 Napisano 9 Kwiecień 2009 tak samo śliczne jak nudne więc dla mnie remis...
makak Napisano 9 Kwiecień 2009 Napisano 9 Kwiecień 2009 Obejrzeć warto, ale faktycznie wygląda jak reel fluidów. Przejścia pomiędzy ujęciami mogłyby być dopracowane, bo na razie jest tak: parę sekund, cyk następne, 2-3 sek. i następne. Trochę to przeszkadza w oglądaniu.
bartolomeo Napisano 9 Kwiecień 2009 Napisano 9 Kwiecień 2009 no technicznie cacuszko... ale nie wiem, może to wina tego, że wczoraj o 1ej z pracy wyszedłem, ale przysypiałem pod koniec filmu... :) nuda.
Rekomendowane odpowiedzi