Gość psycho_zbyszek Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 Pewnie wyda wam się to troche nienormalne, ale od jakiegoś czasu gram w StarCrafta, i miałem piękny sen związany z tą grą, chciałem sam się nauczyć robić animacje ale niestety coś mi nie wychodzi, więc dla tego to pisze. Proszę o kontakt, najlepiej żeby ten ktoś znał tą grę dosyć dobrze. Oczywiście nic w zamian nie oferuje. Proszę pisać pod adres [email protected] .
Gość psycho_zbyszek Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 dobra widze, że za bardzo chyba nikt nie będzie tego chciał zrobić, ok rozumie was.
soshka.cg Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 Sprecyzuj poprostu o co Ci chodzi bo ja nie wiem czy szukasz kogoś kto z Tobą pogra czy kogoś kto z Tobą pośni :) czy kogoś kto Cię animacji nauczy czy co ;) pozdro
Gość psycho_zbyszek Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 Heh, mi chodzi o to żeby ktoś zrobił animacje, ja bym jakieś screeny skombinował i opisał jak to ma wyglądać. Ale ze mnie głupek lol
chveti Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 uważaj tu jest cała masa chętnych robiących za friko.... :lol:
Sharp Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 tak ,i wszyscy kochają jak ktos kto nie zna sie na grafice 3d mowi bez zastanowienia jak to ma wygladac, bez wzgledu na to czy jest to bitwa 1000 marinsow z milionem zergow... Chcialbym zeby moje sny tak łatwo sie spelnialy,ze cyk...i wszysko sie pojawia, bo powiem komus ze mialem fajną wizje
Gość psycho_zbyszek Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 nie nie spokojnie tam nie ma tylu marins a akcja dzieje się w nocy.
Ulsia Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 Zgloś sie do fundacji typu \'Polsat dzieciom\' oni spelniaja marzenia, moze spelnia Twoje... Taaa, tez mialam sen kto zanimuje moj?
Rekomendowane odpowiedzi