Napisano 17 Marzec 200421 l Pewnie wyda wam się to troche nienormalne, ale od jakiegoś czasu gram w StarCrafta, i miałem piękny sen związany z tą grą, chciałem sam się nauczyć robić animacje ale niestety coś mi nie wychodzi, więc dla tego to pisze. Proszę o kontakt, najlepiej żeby ten ktoś znał tą grę dosyć dobrze. Oczywiście nic w zamian nie oferuje. Proszę pisać pod adres [email protected] .
Napisano 17 Marzec 200421 l dobra widze, że za bardzo chyba nikt nie będzie tego chciał zrobić, ok rozumie was.
Napisano 17 Marzec 200421 l Sprecyzuj poprostu o co Ci chodzi bo ja nie wiem czy szukasz kogoś kto z Tobą pogra czy kogoś kto z Tobą pośni :) czy kogoś kto Cię animacji nauczy czy co ;) pozdro
Napisano 17 Marzec 200421 l Heh, mi chodzi o to żeby ktoś zrobił animacje, ja bym jakieś screeny skombinował i opisał jak to ma wyglądać. Ale ze mnie głupek lol
Napisano 17 Marzec 200421 l tak ,i wszyscy kochają jak ktos kto nie zna sie na grafice 3d mowi bez zastanowienia jak to ma wygladac, bez wzgledu na to czy jest to bitwa 1000 marinsow z milionem zergow... Chcialbym zeby moje sny tak łatwo sie spelnialy,ze cyk...i wszysko sie pojawia, bo powiem komus ze mialem fajną wizje
Napisano 17 Marzec 200421 l Zgloś sie do fundacji typu \'Polsat dzieciom\' oni spelniaja marzenia, moze spelnia Twoje... Taaa, tez mialam sen kto zanimuje moj?