Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

dante_teaser_thumbnail.jpg

---------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------

Czesc Wam. Chciałbym pokazać Wam reklamówkę naszego krótkiego filmu "The Art of Voytek Nowakowski - Dante's Journey" , który nie długo będzie skończony. Znajdują się tam moje wizje piekła na podstawie "Boskiej Komedi" Dantego Alligieri.

Reklamówka i film są w HD. Milego ogladania.

Voytek i Bartek Nowakowski

Studio Armata

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Cześć.

Bardzo ładne kolorki ... generalnie fajnie się zapowiada, czekam na więcej :D.

Napisano

Nie wiem co wy zobaczyliscie, ale ja widzialem 2 compo srednio, plasko zanimowane ;)

Jakos nie przebieram nozkami nad kolejna bogobojna praca panow nowakowskich ;)

Napisano

szczerze mówiąc nie podoba mi się - 2 malowane exteriory dobrej jakości chociaż szerze mówiąc mało ciekawe i raczej popularne.Jakby przynajmniej chmurki były fraktalowe i się ruszały to by wyglądało dużo lepiej.

Napisano

Prace super malowane, gites klimacior, nie mogę się przyczepić. Z zapowiedzi odnoszę wrażenie, że film będzie raczej sekwencją statycznych obrazów , zestawieniem kompozycji niż klasyczną produkcją z losami bohatera. Jeśli tak miałoby być to trochę szkoda...

Napisano
szczerze mówiąc nie podoba mi się - 2 malowane exteriory dobrej jakości chociaż szerze mówiąc mało ciekawe i raczej popularne.Jakby przynajmniej chmurki były fraktalowe i się ruszały to by wyglądało dużo lepiej.

Chmurki sie ruszaja. ;)

Napisano
Prace super malowane, gites klimacior, nie mogę się przyczepić. Z zapowiedzi odnoszę wrażenie, że film będzie raczej sekwencją statycznych obrazów , zestawieniem kompozycji niż klasyczną produkcją z losami bohatera. Jeśli tak miałoby być to trochę szkoda...

Traktujemy to jako demo reel Voytka, ale jest tez w tym fabula z Dante's Inferno. Chcieliśmy zrobić trochę inny styl demo reel - nie tylko płaskie/statyczne obrazy i proste 3D rotacje modeli. Chcieliśmy stworzyć większą atmosferę.

Napisano

Troche tego malo. Co tu widze, to design skopiowany z Beksinskiego + jakas znana mi muzyczka [chyba NIN?] Technicznie fajne, ale na razie nic po zatym.

Napisano

Ciężko coś powiedzieć...

Chciałbym te mattepainty zobaczyć w akcji... same w sobie są takimi przesuwającymi się tłami/pustelniami... smutne.

Napisano
Chmurki sie ruszaja. ;)

Więc jakby się bardziej ruszały to by lepiej wyglądało :) Może przy pełnej wersji wszystkim szczęki opadną:)