WojciechNowakowski Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 --------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------- Czesc Wam. Chciałbym pokazać Wam reklamówkę naszego krótkiego filmu "The Art of Voytek Nowakowski - Dante's Journey" , który nie długo będzie skończony. Znajdują się tam moje wizje piekła na podstawie "Boskiej Komedi" Dantego Alligieri. Reklamówka i film są w HD. Milego ogladania. Voytek i Bartek Nowakowski Studio Armata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SEB Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Cześć. Bardzo ładne kolorki ... generalnie fajnie się zapowiada, czekam na więcej :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 To sequel katedry czy LOTRA będzie :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Nie wiem co wy zobaczyliscie, ale ja widzialem 2 compo srednio, plasko zanimowane ;) Jakos nie przebieram nozkami nad kolejna bogobojna praca panow nowakowskich ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 szczerze mówiąc nie podoba mi się - 2 malowane exteriory dobrej jakości chociaż szerze mówiąc mało ciekawe i raczej popularne.Jakby przynajmniej chmurki były fraktalowe i się ruszały to by wyglądało dużo lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Prace super malowane, gites klimacior, nie mogę się przyczepić. Z zapowiedzi odnoszę wrażenie, że film będzie raczej sekwencją statycznych obrazów , zestawieniem kompozycji niż klasyczną produkcją z losami bohatera. Jeśli tak miałoby być to trochę szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekNowakowski Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 szczerze mówiąc nie podoba mi się - 2 malowane exteriory dobrej jakości chociaż szerze mówiąc mało ciekawe i raczej popularne.Jakby przynajmniej chmurki były fraktalowe i się ruszały to by wyglądało dużo lepiej. Chmurki sie ruszaja. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekNowakowski Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Prace super malowane, gites klimacior, nie mogę się przyczepić. Z zapowiedzi odnoszę wrażenie, że film będzie raczej sekwencją statycznych obrazów , zestawieniem kompozycji niż klasyczną produkcją z losami bohatera. Jeśli tak miałoby być to trochę szkoda... Traktujemy to jako demo reel Voytka, ale jest tez w tym fabula z Dante's Inferno. Chcieliśmy zrobić trochę inny styl demo reel - nie tylko płaskie/statyczne obrazy i proste 3D rotacje modeli. Chcieliśmy stworzyć większą atmosferę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalker Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Troche tego malo. Co tu widze, to design skopiowany z Beksinskiego + jakas znana mi muzyczka [chyba NIN?] Technicznie fajne, ale na razie nic po zatym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 no troche za malo zeby cokolwiek napisac / ale plastycznie ladne chyba ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Ciężko coś powiedzieć... Chciałbym te mattepainty zobaczyć w akcji... same w sobie są takimi przesuwającymi się tłami/pustelniami... smutne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Chmurki sie ruszaja. ;) Więc jakby się bardziej ruszały to by lepiej wyglądało :) Może przy pełnej wersji wszystkim szczęki opadną:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi