Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

dante_teaser_thumbnail.jpg

---------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------

Czesc Wam. Chciałbym pokazać Wam reklamówkę naszego krótkiego filmu "The Art of Voytek Nowakowski - Dante's Journey" , który nie długo będzie skończony. Znajdują się tam moje wizje piekła na podstawie "Boskiej Komedi" Dantego Alligieri.

Reklamówka i film są w HD. Milego ogladania.

Voytek i Bartek Nowakowski

Studio Armata

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Cześć.

Bardzo ładne kolorki ... generalnie fajnie się zapowiada, czekam na więcej :D.

Napisano

Nie wiem co wy zobaczyliscie, ale ja widzialem 2 compo srednio, plasko zanimowane ;)

Jakos nie przebieram nozkami nad kolejna bogobojna praca panow nowakowskich ;)

Napisano

szczerze mówiąc nie podoba mi się - 2 malowane exteriory dobrej jakości chociaż szerze mówiąc mało ciekawe i raczej popularne.Jakby przynajmniej chmurki były fraktalowe i się ruszały to by wyglądało dużo lepiej.

Napisano

Prace super malowane, gites klimacior, nie mogę się przyczepić. Z zapowiedzi odnoszę wrażenie, że film będzie raczej sekwencją statycznych obrazów , zestawieniem kompozycji niż klasyczną produkcją z losami bohatera. Jeśli tak miałoby być to trochę szkoda...

Napisano
szczerze mówiąc nie podoba mi się - 2 malowane exteriory dobrej jakości chociaż szerze mówiąc mało ciekawe i raczej popularne.Jakby przynajmniej chmurki były fraktalowe i się ruszały to by wyglądało dużo lepiej.

Chmurki sie ruszaja. ;)

Napisano
Prace super malowane, gites klimacior, nie mogę się przyczepić. Z zapowiedzi odnoszę wrażenie, że film będzie raczej sekwencją statycznych obrazów , zestawieniem kompozycji niż klasyczną produkcją z losami bohatera. Jeśli tak miałoby być to trochę szkoda...

Traktujemy to jako demo reel Voytka, ale jest tez w tym fabula z Dante's Inferno. Chcieliśmy zrobić trochę inny styl demo reel - nie tylko płaskie/statyczne obrazy i proste 3D rotacje modeli. Chcieliśmy stworzyć większą atmosferę.

Napisano

Troche tego malo. Co tu widze, to design skopiowany z Beksinskiego + jakas znana mi muzyczka [chyba NIN?] Technicznie fajne, ale na razie nic po zatym.

Napisano

Ciężko coś powiedzieć...

Chciałbym te mattepainty zobaczyć w akcji... same w sobie są takimi przesuwającymi się tłami/pustelniami... smutne.

Napisano
Chmurki sie ruszaja. ;)

Więc jakby się bardziej ruszały to by lepiej wyglądało :) Może przy pełnej wersji wszystkim szczęki opadną:)