phatum32 Napisano 29 Kwiecień 2009 Napisano 29 Kwiecień 2009 (edytowane) Witam ... chcialem zaprezentowac po dlugich bojach w WIPie moja pierwsza kuchnie robiona w 3ds maxie. Chcialem podziekowac forumowiczom ktorzy pomagali bo bez nich wyszloby to tak jak na pierwszej stronie w WIPie ;p prosze o komenty i krytyke ... kuchnia renderowala sie 2h 5 min... o to kitchen oto link do WIPa dla zainteresowanych http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=57905 Edytowane 1 Maj 2009 przez phatum32
Gość BiX Napisano 30 Kwiecień 2009 Napisano 30 Kwiecień 2009 chyba się juz wszyscy tego naoglądali mi się wydaje :) Fajnie, że ukończyłeś ale dla mnie troche przytłaczający klimat panuje w tej kuchni.. pozdr.
phatum32 Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Napisano 30 Kwiecień 2009 tez mi sie tak wydaje ze sie naoogladali ;p dla formalnosci jednak wrzucielm do FW ;d
Camel Napisano 30 Kwiecień 2009 Napisano 30 Kwiecień 2009 TOŻ DOPIERO MASZ NIEZŁY SHADING :D ale drzwi fuj, klepki na podłodze za małe, sampling słaby ;) szkoda, skończyłeś, no trudno ;p Jestem wyrozumiały - masz ograniczony czas i robisz też to co jesteś w mocy robić :)
rudylew Napisano 2 Maj 2009 Napisano 2 Maj 2009 Śledzilem wątek w dziale WiP i na prawdę patrząc na pierwszy render.. a tera.. widzę ze jednak pomoc forum jest nieskazitelna :D... poczyniłeś duże postępy :D.. szkoda ze na ten czas jeszcze nie wyciągnąłeś z tej vizki 100%.. ale na pewno jak nabierzesz ogaru.. do niej wrócisz i ja okiełznasz :D.. .. co do wizki.. błędy: -drzwi. do modelindu.. materiały odstają od reszty ( tylko drzwi) -kiepskie monotonne oświetlenie.. no chyba że mam taki monitor :D pracuj dalej :D pozdrawiam
J|L Napisano 2 Maj 2009 Napisano 2 Maj 2009 (edytowane) bardzo ladnie wykonanie jak na pierwsza kuchinie to bomba ! dzwi troche nei tego a reszta miodzio pozdrawiam Edytowane 2 Maj 2009 przez J|L
phatum32 Napisano 2 Maj 2009 Autor Napisano 2 Maj 2009 no drzwi rzczywiscie troche odstaja a swiatlo jest mdle wiec moniot na pewno masz dobry ;p;d;d
WilL Napisano 2 Maj 2009 Napisano 2 Maj 2009 No ładnie... patrząc na pierwszą strone WIPa a na to mozna powiedzieć że postep maxymalny :) Szkoda że nie pociagnołes pracki do konca bo te drzwi tak średnio pasuja. A render mogłes troche poprawić w PSie aby uzyskać lepszy kontrast oraz głębie kolorów bo teraz jest mdło i ponuro. PS: Czemu za oknem nie dałeś żadnego widoku :P
trosiek Napisano 2 Maj 2009 Napisano 2 Maj 2009 WilL - nie czepiajmy się tego widoku za oknem. W normalnym świecie jakbyś zrobił zdjęcie takiemu czemuś to też by tam było biało i nic poza tym.
bapi23 Napisano 2 Maj 2009 Napisano 2 Maj 2009 TOŻ DOPIERO MASZ NIEZŁY SHADING :D Shading jest słaby i to za sprawą 3ds max design...
phatum32 Napisano 2 Maj 2009 Autor Napisano 2 Maj 2009 bylo w photoshopie ale nie chcialem przesadzic zeby nie wyszlo sztucznie
Rekomendowane odpowiedzi