adrian2608 Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2009 (edytowane) eco- ,dzięki, lekko poprawiłem ;) Ania-wszystko poprawione ,dzięki ;) Ok ,KONIEC!!! (jak narazie ,bo nigdy nie wiadomo kiedy prąd odetną:D ) Jest jak jest, ale co się dziwić, skoro większość pracy ,zostawia się na ostatni tydzień ,może coś poprawie ,ale wątpie. Serdecznie dziękuje ,za porady ,komentarze ,bez nich bym nie skonczył ,macie browarka (małego) hehe, pozdrawiam. Trochę liczb: ( podczas renderu) Vert: 6 625 770 facow 7 468 214 Render internal ,bez AO, 2 sun kilka spotów. Czas 2h . Edytowane 11 Lipiec 2009 przez adrian2608 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Mam problem z obejrzeniem obrazka (nie potrafię wyzoomować żeby zobaczyć wszystko na raz, muszę przewijać, ctrl kółko w przeglądarce nie działa, i nie wiem jak by zapisać na dysku). Mógłbyś dać upload na jakąś normalną stronę? Szkoda że miś jednak bez sierści, i dziwnie wyglądają oczy z kolorową źrenicą. Kilka szczegółów można by jeszcze dopracować, ale ogólnie dobrze wyszło, otoczenie bardzo ładne, kompozycja moim zdaniem też pasuje. Pomysł fajny, i przyjemny klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Gratuluje ukończenia :), przyjemna praca, klimat fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutomash Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Gratulacje, udało Ci się dokończyć pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Praca została pobrana dla jury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi