elimo Napisano 26 Maj 2009 Napisano 26 Maj 2009 Witam, W ramach ćwiczeń teraz coś innego - eco żarówka - taki swój realizam magiczny :) heh he 3ds max, vray, PS. drzewko z AM, reszta modeli własnych Proszę o uwagi i konstruktywną krytykę.
ti-tech Napisano 27 Maj 2009 Napisano 27 Maj 2009 Witam. Fajny pomysł - moim zdaniem wykonanie też dobre. Może przydała by się jeszcze jakaś malutka nutka - na przykład jakaś postać pod drzewem. Ale to tylko sugestia. Błyskotki to chyba patent lekko zaczerpnięty z nowej reklamy telewizorów?:-) Pozdro
khatake Napisano 27 Maj 2009 Napisano 27 Maj 2009 Wnętrze świetne ale sama żarówa jakoś odstaje. Ale wnętrze naprawdę fajne. Pomysł niby nie oryginalny ale dobrze wykonany.
mafida Napisano 27 Maj 2009 Napisano 27 Maj 2009 Tak jak khatake napisał wnętrze fajne ale sama żarówa mogłaby byc lepsza,zwłaszcza gwint taki sobie...
Airice Napisano 27 Maj 2009 Napisano 27 Maj 2009 gwin taki za sterylny :) może narzuć jakiegoś małego bumpa z rysami? :) wnętrze i pomysł genialny. tylko wg mnie zbyt wielkie liście, ale możliwe ze takie założenie było
Bielik93 Napisano 27 Maj 2009 Napisano 27 Maj 2009 W sumie to fajno ;)) Jak ja nie nawidze jak ktos mowi fajno ;] A co do pracki to swietny pomysl naprawde mi sie spodobal ;]
elimo Napisano 27 Maj 2009 Autor Napisano 27 Maj 2009 Dzięki bardzo za komentarze i sugestie. Ciesze się, że w miare się podoba :) Airice - gwint ma bumpy i napracowałem się dużo nad shaderem żarówy tylko jak włączyłem DoF to to wszystko się mocno zamazało :) Dzięki bardzoo
mowicz Napisano 27 Maj 2009 Napisano 27 Maj 2009 Bardzo fajny pomysl, jedynie czego moge sie doczepic, to tak jak juz zostalo powiedziane, gwint zaroweczki. Czekamy zatem, moze na jakis nastepny podrasowany projekt :)
mrkrzysiek Napisano 27 Maj 2009 Napisano 27 Maj 2009 pomysł świetny jedynie szkoda że z przodu dałeś gwint mógł by być z tyłu wtedy trochę lepiej można było by wyeksponować wnętrze żarówki
Rekomendowane odpowiedzi