muody Napisano 8 Czerwiec 2009 Napisano 8 Czerwiec 2009 (edytowane) high res: (klik!) Takie Dżeffo na podstawie własnego konceptu. 3198 tris. Diffuse, normal 1024* + liście 512* Wszystkie zrzuty są z blenderowego 3D View. UV-ki, tekstury - tutaj: http://oskarswierad.com/gameart/index.html Model, sculpting, normalki - Blender. Tekstura koloru - wiadomo, Photoshop (z nałożonym AO z blendka). Edytowane 8 Czerwiec 2009 przez muody
ETA Napisano 8 Czerwiec 2009 Napisano 8 Czerwiec 2009 IMO Bardzo fajnie wyszedł :) Ma klimat, i te spojrzenie z byka XD
mirach Napisano 9 Czerwiec 2009 Napisano 9 Czerwiec 2009 Mi sie tez podobac. Przyjemny klimat ma postac.
mara Napisano 9 Czerwiec 2009 Napisano 9 Czerwiec 2009 hehe fajny :) mam nadzieję, że nie miał być groźny - co prawda wygląda na złośliwca ale za to całkowicie nieszkodliwego podoba mi się paleta kolorów, uwielbiam pastele
Gość Morte Napisano 9 Czerwiec 2009 Napisano 9 Czerwiec 2009 ogólnie wszystkie wrazenia esteyczne jak powyżej, ale aspekt techniczny - przy zachowaniu praktycznie identycznego kształtu mógłbyś uciąć trochę poly.Między innymi chodzi tu o korpus- a że poly tak czy siak nie jest specjalnie dużo to mógłbyś je przeznaczyc na wiecej lisci czy dodać na ramionach. Ale efekt końcowy bardzo przyjemny.:) Pozdrawiam!
plutko Napisano 9 Czerwiec 2009 Napisano 9 Czerwiec 2009 Swietna postac, super kolory, bardzo klimatyczna +++
F/X Napisano 9 Czerwiec 2009 Napisano 9 Czerwiec 2009 Klimat jest, fajny design jest wiec na + ...chociaz technicznie bez szalenstw
muody Napisano 9 Czerwiec 2009 Autor Napisano 9 Czerwiec 2009 Morte - na nogach chyba największe marnotractwo poly. 4 razy padło słowo 'klimat' ;> Dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi