ndru Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 (edytowane) Zapraszam do oceny Orchidei Poprawione studio Edytowane 10 Czerwiec 2009 przez ndru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 Hej, okej, stylizacja stylizacją ale baardzo średnio sie odcina odbicie od rzeczywistego obiektu, równiez fajnie by było gdybyś jakoś oświetlił scenke, bo model fajny ale prezentacje jego tak juz nie fajna :/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 model nawet nawet, ale studio, tak jak kolega wyżej napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 To samo zdanie. Skoro postarales sie o stylizacje roslinki (ktora wyszla wg mnie bardzo fajnie) to postaraj sie o jakis stylizowane przedstawienie jej. Jakos render udajacy photoreal do tego mi zupelnie nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 Wykonanie kadr itp mogło by być lepsze ale sam pomysł jak najbaridzje na plus :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ndru Napisano 10 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2009 Dzieki wszystkim za komentarze. Poprawilem nieco studio. Update w pierwszym poscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 10 Czerwiec 2009 Share Napisano 10 Czerwiec 2009 Duużo lepiej; strasznie fajnie wygląda ta cienka spirala na łodydze, nadaje kwiatu lekkości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 Podoba mi się takie podejście do tematyki roślinności. Bardzo fajnie i oryginalnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaba711 Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 Bardzo ładny kwiatek ;] Zrób kaktusa ;] jakiegoś genialnego ;] z takimi cienkimi fikuśnymi łodygami tak na ciapanymi na nim ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soul Master Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 No, o wiele lepiej. Tylko tam przy dole, jak jest łodyka i to zielone od dołu wyrasta, to takie w środku zamazane lekko. A może taki miał być tego efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 17 Czerwiec 2009 Share Napisano 17 Czerwiec 2009 bardzo mi siępodoba ogólna ulotność modelu, jest to coś naprawdę nowego, nie widuje si takiego pomysłu na co dzień. no model śliczny tylko ja nadal bym nad prezentacją pracował, widzi mi się jakiś zblurowany gradient z szalejącymi kolorami w tle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi