Gość ssnejku Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Witam zacząłem ćwiczyć modeling a oto pierwszy efekt: Ma może ktoś jakieś zdjęcie pokazujące szczegóły broni ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Na razie to nic trudnego, ale model wychodzi dosyć schludnie ;]. Drewno stanowczo za jasne. Ma może ktoś jakieś zdjęcie pokazujące szczegóły broni ?? napisz jaki to model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Widzę że ktoś podłapał temat (swoją drogą muszę wreszcie sam do tego wrócić;p). Narazie może wrzucaj siatki albo claye. Co do szczegółów to spróbuj tu http://world.guns.ru/shotgun/sh00-e.htm ew proponuje znaleźć na stronie z jakimiś wiatrówkami. Ja w taki sposób zdobyłem dużo ciekawych zdjęć a przecież fakt że na zdjęciach broń jest z plastiku nie wpływa na modelling. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 jest ok ale za oble sa kanty, gdy zrobisz chamfer to przecinaj go w pol dodatkowo wtedy zrobisz ostrzejsze kanty, w momencie kiedy musisz zrobic bardzo ostry kant a musisz smoothowac to rob podwojny chamfer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ssnejku Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Następny UP: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Jakaś dziwna ta spluwa. Nie znam się na broni ale w życiu gładkiej lufy z czymś takim nie widziałem. Weź lepiej jakąś prawdziwą spluwę zrób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ssnejku Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 kolejny UP na pewnym obiekcie nie ma turbo smotha ale to sami zobaczycie, nie zauważyłem tego, co jeszcze dodać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 dobrą teksturkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 i zwieksz sampling nie bedzie sniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 No i zmien szyne, bo na taką nic nie zaczepisz. Powinna rozszerzać sie przy śroku i zwężać ku górze, tak by można było nasunąć montarz. Mniej wiecej o cos takiego mi chodzilo http://www.fatcartman.enetia.pl/foto/allegro/mp5CA/image004.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ssnejku Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 Zwiększyłem sampling i nic co mam zrobić żeby tego nie było ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 sampling swiatla, sampling materialu, oraz sampling obrazu np adaptive dmc jak uzywasz lub etc. ta sama zasada, i jesli uzywasz GI tam w opcjach rowniez mozna zwiekszyc jakosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi