Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie załączyło mi obrazka bo był za duży a w edycji nie widze możliwości załączenia ponownie :/

3DSMax5,

Brazil: jedno światło, skylight, caustics.

Napisano

Bardzo ladny efekt, ale ... scenka wydaje sie troche pusta(czegos jakby brakowalo-trudno mi to okreslic), widac ponadto powtarzalnosc tekstury kafelek sciany a przy tak wyraznej teksturze renderowanej z bliska to moze razic i szklo klosza troche jaby malo \"szklane\".Generalnie przyjemne ale jeszcze mozna by bylo nad tym popracowac:) Pozdrowionka

P.S. Moze sprobuj popatrzec na swoja prace w lustrze przez ramie to pomaga nabrac dystansu do pracy i dojrzec wczesniej nie widziane bledy:)

Napisano

ladne, tylko nie wiem czy ona stoi na podlodze czy na stole, jesli na stole to zrob render z DOF\'em i lekko go obroc zeby linia stolu i plytek nie szla tak rowno, a jesli na podlodze to daj jakies wykonczenie na laczeniu ze sciana. wsadz tam jakis knot bo tego mi brakuje. i jeszcze jedno, moje dziewczyna ma taka lampke i ten drucik na ktorym trzyma sie lusterko jest troche grubszy.

pozdro...

Napisano

Lampa stoi na stole, jest pewna odległość od ściany ale wyszło jakby stół był połączony ze ścianą.

Materiały nie najlepsze bo zawsze mam z nimi problemy, szczególnie z pow. metalowymi. Szkło pewnie by wygladało lepiej gdby miało więcej refleksów. No ale wydaje mi sie, że zrobilem jak mogłem :/. Dzięks za coments ;)

Pozdr.

Napisano

ja bym drzucił troche DoF\'a i płomyczek :P

a tak to ładnie tylko texturka tego na dole lampki ( domyśl sie o którą część mi chodzi bo niewiem jak to nazwać) jakoś brzydko wygląda

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności