Napisano 31 Marzec 200421 l hmm tzry wieczorki..i tak wyszł...zrobiona na potrzeby zadania na wzornictwo makro fotka.. biektyw z pierścieniem..
Napisano 31 Marzec 200421 l Sam telefonik jest pierwsza klasa, ale to ujęcie (FOV) rzeczywiście troszke raźi....
Napisano 1 Kwiecień 200421 l Ci goscie u gory sie czepiaja:) nie zwracaj na nich uwagi jest naprawde supeeer!Pozdrowienia
Napisano 1 Kwiecień 200421 l Ładnie, ale coś mnie tu nie pasi... pokaż w innym ujęciu i popraw texture podłoża
Napisano 5 Kwiecień 200420 l co tu duzo mowic SUPER tylko jestem ciekaw jak wyglada siateczka. [piwo]
Napisano 8 Kwiecień 200420 l zzgadzam sie z MR white popraw texture podłoża bo dużo psuje i zmien ustawenie kamery
Napisano 8 Kwiecień 200420 l zmien texturke bo wyglada jakby lezal na jakims worku na zboze :P najlepiej daj ja na stole albo na lozku, i tak zeby sie wgniotla lekko w posciel :P i kadr moze podnies troche ... Spox... ladny modelik :)
Napisano 9 Kwiecień 200420 l Popraw kamerę, bo faktycznie wygląda jakby była skręcona. ale poza tym to ładnie.