sith_LORD Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 hmm tzry wieczorki..i tak wyszł...zrobiona na potrzeby zadania na wzornictwo makro fotka.. biektyw z pierścieniem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 Nie wyszło zamieszczenie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 NiE WiDzE ObRaZkA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 wyglada jakby byla skrecona, popraw ujecie;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 nie podoba mi się to przez to ujęcie kamery, wygląda dziwnie płasko. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 Sam telefonik jest pierwsza klasa, ale to ujęcie (FOV) rzeczywiście troszke raźi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Rozciągnięta teksturka też... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 fotorealistic 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 to wyglad jak na zdjeciu 100% realizmu sopko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yabbol Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Ci goscie u gory sie czepiaja:) nie zwracaj na nich uwagi jest naprawde supeeer!Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Dla mnie PIERWSZA KLASA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. White Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Ładnie, ale coś mnie tu nie pasi... pokaż w innym ujęciu i popraw texture podłoża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 co tu duzo mowic SUPER tylko jestem ciekaw jak wyglada siateczka. [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 zzgadzam sie z MR white popraw texture podłoża bo dużo psuje i zmien ustawenie kamery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 zmien texturke bo wyglada jakby lezal na jakims worku na zboze :P najlepiej daj ja na stole albo na lozku, i tak zeby sie wgniotla lekko w posciel :P i kadr moze podnies troche ... Spox... ladny modelik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 Popraw kamerę, bo faktycznie wygląda jakby była skręcona. ale poza tym to ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 Czekam na prostą wersję :) . Ta wygląda bardzo ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi