Napisano 31 Marzec 200420 l Grafika będzie przedstawiać obskurne pomieszczenie fabryczne w niedalekiej przyszłości....Narazie wstępny obrazek.
Napisano 31 Marzec 200420 l Jest...koloru :D Tai nieciekawy....:P ale wszystko po za tym jest ok :) PS. To mój 666 post :) Pozdr
Napisano 31 Marzec 200420 l Podoba mi sie, tylko jak na razie nie bardzo wyglada to na \"obskurne\" pomieszczenie:D
Napisano 31 Marzec 200420 l Autor To dopiero wstępny projekcik wkrutce dojdzie, brud, opary, tekstury, dym, para i inne gadżety w stylu: zapomnianej fabryki gdzieś w Kostomłotach:)
Napisano 31 Marzec 200420 l Belaiel: nie wiem czy zauwazyles upomnienie Aleksandra. zmien temat na >>> SCENA 3D: Pomieszczenie 13 zapoznaj sie z regulaminem forum koniecznie! > http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?fid=66
Napisano 31 Marzec 200420 l Originally posted by Pierzak jak w różowej landrynce 8) :D:D rzeczywiście
Napisano 31 Marzec 200420 l to cos okraglego po prawej u gory jest kanciate, a raczej watpie ze mialo takie byc:D chyba ze zamierzales:D
Napisano 31 Marzec 200420 l no i nity na scianach chyba za bardzo ostaja ze takie cienie ida:D ale to moze dlatego ze nie bawiles sie swiatlem jeszcze, za duze te cienie po prostu
Napisano 31 Marzec 200420 l Autor Wstępne teksturki...niedociągnięcia zostaną poprawione: nity, cienie, światło i reszta bałaganu.
Napisano 31 Marzec 200420 l No no, nice :). Nie wiem czemu ale, aż mnie korci żeby powiedzieć jedno słowo: FALLOUT (nawet ta 13 :))
Napisano 1 Kwiecień 200420 l A mi się wydaje, że przez te węże można by się zabić chodząc tam, ale poza tym jest świetlne , brawo !!!!
Napisano 2 Kwiecień 200420 l No kolego miale ci napisac co mysle o tym co zrobiles _podoba mi sie ale pokasz czy twoje prace maj cos w sobe elementarnego_surowe pomieszczenie i to juz koniec? Ale ogolnie narazie jedna z twoich najlepszych prac ale wydaje sie na nieskanczona.
Napisano 3 Kwiecień 200420 l Ładnie, ale dodaj tam coś na czym można by skupić swoją uwagę, bo jak na razie to tak trochę pusto i bezdusznie.
Napisano 5 Kwiecień 200420 l co tu duzo mowic pracka jest super wykonana :D Czy moglbys pokaza wiekszy render i siateczke?? pozdr