Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Grafika będzie przedstawiać obskurne pomieszczenie fabryczne w niedalekiej przyszłości....Narazie wstępny obrazek.

• Odpowiedzi 28
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jest...koloru :D Tai nieciekawy....:P ale wszystko po za tym jest ok :)

PS. To mój 666 post :)

Pozdr

Napisano

Podoba mi sie, tylko jak na razie nie bardzo wyglada to na \"obskurne\" pomieszczenie:D

Napisano
  • Autor

To dopiero wstępny projekcik wkrutce dojdzie, brud, opary, tekstury, dym, para i inne gadżety w stylu: zapomnianej fabryki gdzieś w Kostomłotach:)

Napisano
Originally posted by Pierzak

jak w różowej landrynce 8)

:D:D rzeczywiście

Napisano

to cos okraglego po prawej u gory jest kanciate, a raczej watpie ze mialo takie byc:D chyba ze zamierzales:D

Napisano

no i nity na scianach chyba za bardzo ostaja ze takie cienie ida:D ale to moze dlatego ze nie bawiles sie swiatlem jeszcze, za duze te cienie po prostu

Napisano
  • Autor

Wstępne teksturki...niedociągnięcia zostaną poprawione: nity, cienie, światło i reszta bałaganu.

Napisano

No no, nice :). Nie wiem czemu ale, aż mnie korci żeby powiedzieć jedno słowo: FALLOUT (nawet ta 13 :))

Napisano

A mi się wydaje, że przez te węże można by się zabić chodząc tam, ale poza tym jest świetlne , brawo !!!!

Napisano

No kolego miale ci napisac co mysle o tym co zrobiles _podoba mi sie ale pokasz czy twoje prace maj cos w sobe elementarnego_surowe pomieszczenie i to juz koniec?

Ale ogolnie narazie jedna z twoich najlepszych

prac ale wydaje sie na nieskanczona.

Napisano

Ładnie, ale dodaj tam coś na czym można by skupić swoją uwagę, bo jak na razie to tak trochę pusto i bezdusznie.

Napisano

co tu duzo mowic pracka jest super wykonana :D Czy moglbys pokaza wiekszy render i siateczke?? pozdr