Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam ALL, pierwszy raz wystawiam swoją pracę na forum, dlatego klika słów o mnie i sprzęcie na którym pracuję. Jestem amatorem w świecie 3D > rysuję dla przyjemności nie pieniędzy > grafika to odskocznia od codziennej pracy /analizy, raporty/. Sprzęt na którym rysuję to PIV 2,4 GHz, Radeon 8500 + 256 RAM + MAX6.

Poniżej zamieszczam render wozu bojowego z lat 30 tego stulecia, mam nadzieję że otrzymam od was kilka porad i uwag o renderze.

Z poważaniem > początkujący.

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

SZCZYT SZTUCZNOŚĆI to tło jest do bani , a model z plastiku... reszta cool:D

Napisano

Chveti - a co zostało ?? :D:D:D

Praca byłaby dobra ( aż/tylko) gdyby nie te kiepskie wpasowanie w tło i słabe cieniowanie...:|

Pozdr

Napisano
  • Autor

... dziękuję wam za szybką odpowiedź i niestety celne uwagi /dzięki martez 1 raz użyłem skylight - różnica rendera jest bardzo widoczna /

ponizej zamieszczam kolejny render

z poważaniem ...

Napisano

lepiej :) chociaż miło by było jakby tło też zrobił 3d

Ps. też jestem początkujący,

Napisano

no teraz lepiej, materiałow to tam prawie nie ma, jakies spawy, brudy, rdza itp by sie przydały, ten chrom na lampie nie pasuje. i zdaje sie ze perspektywa sie nie zgadza z tłęm.

Napisano

Klimczok: ześ trafil w scenerie!!!

HEHE takim pojazdem to po Nikiszu moznaby sie bez obaw poruszac!

dla niezorientowanych - Nikiszowiec (zdj) to zabytkowa dzielnica Katowic, uchodzaca za bardzo niebezpieczna...

pozdr

Napisano

najgorzej z teksturami stoisz brahu! A od nich w ogromnej mierze zależy realizm... ale wszystko przed tobą więc dla otuchy powiem że podoba mi się Tewoje podejście... szeroko idziesz... compositing na początek... no no! Masz u mnie plusa! pozdawiam i trzymam kciuki

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności