michaueq Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 Witam ponownie... z zwiążku z padnięciem serveraz znikną mój WIP :/ Jeśli ktoś jeszcze pamięta poprzednie posty to widział jak wyglądały wcześniejsze etapy pracy. Teraz załączam następne rendery :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 Niewiele mozna powiedziec bo niewiele widac, a to wszystko przez te cienie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 no wlasnie w probnych renderach niepowinienes dawac jakis cieni i jakiegos realistycznego oswietlenia, model powinien byc widoczny caly, caly powinien byc dobrze oswietlony. z tych renderkow mozna wywnioskowac tylko ze bedzie to bmw seri 5 :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 szkoda ze go od dołu nie oswietliles :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 bardzo malo widac ale pracuj dalej dobrze sie zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 podoba mi się , ale dajesh za ciemne rendery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARCTIC Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 Miejscami zbyt kańciasty... ale wiem ze napewno to zmnienisz bo to przeciez dopiero początek.... :P PozdR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 Następna BMka :D Według mnie są miejcja gdzie jest krzywa karoseria. Ogólnie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 no abdejts?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaueq Napisano 1 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Wielkie dzieki za komentarze... nie mialem dostapu do kompa... update bedzie najprawdopodobniej dzisiaj wieczorem. Dam jasniejszego rendera zeby było widac wszystkie błędy ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 no to we\'re waiting ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 mam nadzieje ze bedom abdejty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 ja tez czekam na apdejta bo calkiem dobrze Ci idzie no i samochod bardzo lubie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 w porównaniu z tym co było jest troche lepiej ale dalej model wymaga dużooooooo pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 No ładnie ... ale za ciemne rendery ... Daj inny kolor tła .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaueq Napisano 2 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2004 update... :) Poprawiłem siatke i troszke zmieniłem tył... Mam troszke problemów z modelowaniem świateł :/ Jak daje na wymodelowane \"szkła\" smootha to niespecjalnie mi się to pokrywa z wyciętym miejscem :/... Macie na to jakieś patenty, źeby wyglądały one jakos po ludzku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 podoba mi się ... bedziesz robić wnętrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaueq Napisano 2 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2004 chveti: hm... jak narazie myślę o tym, żeby jakoś skonczyć go z zewnątrz... jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, niewykluczone że zrobię też wnętrze :) To wszystko kwestia tego czy będziecie mi podpowiadać... Czekam na pomysły co do wymodelowania świateł bo nie wygląda to najciekawiej... :) Ciągle od nowa je robie i nie podobają mi się :/ aJ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 NO z tymi światłami, to nie ozostaje Ci nic innego niż ręczne dopasowanie do karoserii... spróbuj może siatkę ułożyć podobnie jak karoseria w miejscu, gdzie mają zacząć się klosze lamp.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaueq Napisano 2 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2004 don_filippo: dokladnie tak robiłem na zasadzie dopadowania do karoserii... Ale jest z tym nielada problem ponieważ jak widziesz światło \"rozlewa się\" strasznie i cięzko dopasować wszystkie pozycje vertexów... :/ Aj... bede robil az sie uda ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 co ci po świetle jak i tak musisz najpierw wyprostować karoserie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 ja mam pytanko (moze glupie:):)) mozna jakos zrobic zeby samochod byl \"gruby\" (robie z plane i chce zrobic zeby byl gruby na kilka \"centymetrow\" nie wiem czy mnie zrozyumiecie:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaueq Napisano 2 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2004 nielot007: forum \"modeling\" moze a nie WIP ? ;] sikham: możesz sprecyzować gdzie jest krzywa? :) Zapewne bardzo duzo bledow eni widze wiec licze an to ze mi je wytkniecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 myslalem ze male pytanko w wip\'ie o samochodzie nie zaszkodzi:):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 podoba mi sie jest git :D bedziesz robil wnetrze ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 Widze że troche bugów poprawiłeś :] Samochodzik jest ok, ale widać na przednim nadkolu dużego buga i popracuj nad tylnią klapą bo coś to nie wygląda zadobrze Ogólnie jest super, a nawet lepiej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. White Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 B ładnie. Tak 3maj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 Misiek innej metody nie ma.... w moim Viperze światła mają dużo \"łatwiejszy\" kształt, a i tak mocno się namęczyłem, żeby to wszystko spasować... Wyłączyłem nawet tymczasowo meshsmootha w karoserii, żeby zobaczyć jak na niej przebiega siatka.... kombinuj, kombinuj... ciężka praca będzie wynagrodzona :P Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 no teraz to cos widac a nie tak jak wtedy please apdejts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 jest niezle, widzialem niedawno takie cudenko na wlasne oczeta i naprawde to jest piekne cacko:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cochise Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 Widze ze konkurencja sie zrobila, musisz jeszcze troche bledow poprawic i mozemy walczyc Moj BMW 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaueq Napisano 3 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2004 Tomek: e tam odrazy konkurencja :P :) Hehe... jakos mi sie spodobala ta 5 i nie patrzylem czy ktos robi na forum :) Aj.. co do blegow to eirm ze jest ich sporo ale czas mi nie pozwala na prace :/ Błe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi