Rudaria Napisano 4 Lipiec 2009 Napisano 4 Lipiec 2009 Dzień dobry :) dzięki uprzejmości adriana2608, z którym zremisowałam w poprzedniej edycji speed animation, podaję kolejny temat, a mianowicie TANIEC ;) Być może macie już dość hałasu na temat Michaela Jacksona, ale ja w czasie tej całej historii przeglądnęłam sobie jego teledyski i koncerty, co zaowocowało wybraniem takiego, a nie innego tematu. Bo tańczyć to on potrafił... michael_dance No a tutaj macie kilka animacyjek z neta :) dziewczynki balecik No, można wybrać też inny taniec ;) breakdance Jeżeli są jakieś pytania, odsyłam do regulaminu :) Regulamin Cóż, nie zostaje mi chyba nic innego, jak życzyć wszystkim dobrej zabawy :D Czas start :p Cytuj
adrian2608 Napisano 6 Lipiec 2009 Napisano 6 Lipiec 2009 No i bardzo fajnie, tańca jeszcze nie animowałem;) Na pewno coś będzie z mojej strony, pozdrawiam. Cytuj
Lucek Napisano 21 Lipiec 2009 Napisano 21 Lipiec 2009 Pytanko, bo właśnie próbowałem pierwszy raz coś zanimować. Na zrobienie speeda jest jakaś ograniczona ilość czasu? Czy speed bo film krótki? W regulaminie nie ma nic o tym... Cytuj
SEB Napisano 22 Lipiec 2009 Napisano 22 Lipiec 2009 Masz miesiac a dokladniej tyle ile Ci zostalo do konca miesiaca od zadania tematu. Cytuj
marcool Napisano 29 Lipiec 2009 Napisano 29 Lipiec 2009 ruszy cos ten speed? zostalo pare dni... Cytuj
Rudaria Napisano 29 Lipiec 2009 Autor Napisano 29 Lipiec 2009 Chyba nikt tu nie lubi tańczyć :) do dzieła ludzie! :D Cytuj
marcool Napisano 31 Lipiec 2009 Napisano 31 Lipiec 2009 No chyba nic z tego nie bedzie, takze pozwole sobie wrzucic poza konursem, nielegalna, wyrenderowana wersje :) Pozdro Cytuj
adrian2608 Napisano 31 Lipiec 2009 Napisano 31 Lipiec 2009 Jest możliwość przedłużenia do poniedziałku? Cytuj
asblaze Napisano 31 Lipiec 2009 Napisano 31 Lipiec 2009 No chyba nic z tego nie bedzie, takze pozwole sobie wrzucic poza konursem, nielegalna, wyrenderowana wersje :) http://vimeo.com/5855673 Pozdro no z Michaelem ma to niewiele wspólnego ... nawet z Georgem ;) Bardzo podoba mi się dynamika Twoich animacji! Cytuj
adrian2608 Napisano 2 Wrzesień 2009 Napisano 2 Wrzesień 2009 Tym razem, nie wyszło. Cóż zdarza się. Ale to nie znaczy ,ze nie możemy ruszyć na nowo!:D To jak drodzy animatorzy? Jakieś propozycje?:) Cytuj
Destroyer Napisano 7 Wrzesień 2009 Napisano 7 Wrzesień 2009 (edytowane) Bałem się po tym jak zobaczyłem temat, że speedy umrą tak jak poprzednijm razem na tym samym temacie, ale nic nie mówiłem, żeby nie wykrakać ale i tak nie pomogło :P Myślę że temat był za trudny, imo tematy powinny być prostrze tak żeby początkujący mogli sobie coś poanimować ale jednocześnie na tyle szeroki do interpretacji żeby ci zaawansowani mogli zrobić coś bradziej ambitnego :) Dodatkow może dość rygorystyczny regulamin mógł zniechęcić troszkę do pracy, dlatego też delikatnie go zmieniłem, dając nieco więcej możliwości co do animacji kamery i tych nieszczęśnych renderów jako wersji alternatywnej itd. Myślałem też nad nagroda za zwycięstwo oprócz umieszczenia w galerii tj statuetka/ logo/ award coś co bedzie możn sobie wlepić do folio, na bloga czy tam demoreala, myślałem nad czymś na kształt awardów/ pucharów z CGSociety albo coś takiego jak mają w speed paintingach klik ale nie umiem rysować więc nie dam rady czegoś tak ładnego zrobić :P. Jest jakiś festiwal aniamcyjny red stick wiec ja zrobiłem coś w tych klimatach skoro to jest teraz modne :P Co myślicie może być? Rokręci to speedy? Bo taka nagroda to nie w kij dmuchał, to już jest Coś! :) Nie wiem jak wy ale ja taki kijaszek chciałbym wygrać :D Ewentualnie może figa z makiem :D Jak ktoś ma telent, pomysł i chęci to może coś zaporojektować :P Dlatego też postanawiam i wprowadzam w życie co następuje: wskrzeszam animacyjne speedy po 2 miesiącach wakacji z prostym ale rozległym tematem mam nadzieję że tym razem będzie nas więcej! ---->>>> Tutaj droga do chwały! Do dzieła! powiedzcie swoim rodzinom i znajomym, przekażcie księdzu żeby ogłosił w niedzielę na ambonie! niech powstanie nowa jakość dotąd tu niespotykana i niech tym razem będzie nas więcej niż kiedykolwiek wcześniej! (żeby tak z 6 chociaż) :D Edytowane 7 Wrzesień 2009 przez Destroyer 1 Cytuj
adrian2608 Napisano 8 Wrzesień 2009 Napisano 8 Wrzesień 2009 Chwała Ci chłopie! :D Kijaszek gniecie, dodać jaką texe i będzie miód. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi