duff Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 (edytowane) Taki koncept.Jeszcze nad nim pracuje. Edytowane 9 Styczeń 2010 przez duff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duff Napisano 7 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2009 (edytowane) Wiem słaby render, ale szybki Pozdrawiam Edytowane 9 Styczeń 2010 przez duff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 trochę bojowo wygląda ten traktor :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cucsoniuss Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 nie no fajne :) czekam na kolejne upy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 Bardzo to wszystko fajnie, ale... gdzie się przyczepia snopowiązałkę?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur728 Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 Wszystko fajnie tylko troche mało detalu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duff Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 (edytowane) Tak...rolnika już widzieliście. Edytowane 9 Styczeń 2010 przez duff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 jak na moje oko traktory do innych celow są przeznaczone niz ... bojowych? :D hehe... juz widze scenerie - pole... "bitwy" hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 Przed IWŚ z traktorów robiono pojazdy pancerne, może to też taka przeróbka :-) Ale rzeczywiście troszkę mało detalu, w dodatku bardzo widać że to tylko podstawowe bryły trochę powyciągane. Żeby było realniej dodaj więcej drobnych detali, np koła wyglądają całkiem, całkiem, bo są na nich bieżnik i śruby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekb89 Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 ja tam widze w tytule trakror a nie traktor :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duff Napisano 13 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2009 (edytowane) Od ogółu do szczegółu Edytowane 8 Styczeń 2010 przez duff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 bardzo ładnie i ciekawie, przypomina mi pojazdy z czasow filmow takich jak, Cyborg, Uniwersalny Zolnierz, czy Starship Troopers :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duff Napisano 24 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2009 Plasti dzieks, za koment Modeling skończony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noted Napisano 25 Wrzesień 2009 Share Napisano 25 Wrzesień 2009 no ładnie to wygląda, ciekaw jestem jak to oteksturujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faun Napisano 25 Wrzesień 2009 Share Napisano 25 Wrzesień 2009 Hmmm... Dwa pytanie mnie nurtują - jak on skręca - te "uchwyty" na koła wyglądają na sztywne. Którędy wchodzi obsługa - nie widzę żadnych drzwi, włazów. Poza tym gdzie są okienka, wizjery, peryskopy? No chyba, że to model zdalnie sterowany. Wygląda na to, że koncepcja powstawała w trakcie modelowania;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grievous Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Przypomina mi un troche pojazd górniczy z 2 części "Obcego" :P Ja bym dodał tu jeszcze troche detalu szczególnie na obudowie (śruby, wcięcia, płyty, antenke jakąś, rurke, lampke, drabinke do wchodzenia po nim i takie tam) Coś jak tu: http://www.akatja.pl/galerie/czolg-t55-61x91-5_16.jpg http://img442.imageshack.us/img442/4134/t728hj0.jpg http://www.se.pl/media/pics/2008/08/15/czolgi_460x370.jpg Powodzenia!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duff Napisano 4 Listopad 2009 Autor Share Napisano 4 Listopad 2009 Grevous: siły nie mam. za stary jestem, pozatym model nie jest dłuższego dłubania wart, ocena 3 w zupełności mi wystarcza, aby zaliczyć ;) Faun: Oj powstawała w czasie modelowania, oj tak. A odpowiadając na pytanie; jest to pojazd bezzałogowy, a skręca tak jak od 1.02 min nadesłanego filmu http://www.youtube.com/watch?v=YyQ0tWNG200 noted: thnx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultima Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 Jestem bardzo ciekaw :) Powodzenia ziomek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duff Napisano 7 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2010 (edytowane) Ultima8; thnx Znalazłem chwilkę czasu więc dorobiłem do A-16 land warrior, A-16 Sky warrior ;) jak zwykle bez koncepcji (pierwszy post edytowałem, aby był podgląd) Edytowane 9 Styczeń 2010 przez duff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 Traktor jak to traktor potrafi i czołgiem być, ale co tam robi Suzanne? Generalnie trzeba dać więcej detalu. P.S. U mnie między 1 a 2 postem wyświetla się pasek z napisem Reklama. To jakiś błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 trochu blacha faluje, ale zapowiada sie ciekawie.... dac77 - u mnie go niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 O co wam chodzi z tym traktorem?, przecież pisze że to TRAKROR..ROR:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duff Napisano 9 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2010 (edytowane) dac77 mnie też wyświetla się reklama, a małpka jest poto by pokazać skale.Masz złą składnię w tym napisie po niemiecku plasti dzięki za konstruktywną krytykę bbandi stop this madness do wszystkich http://www.euroislam.pl/index.php/2009/12/im-wiecej-islamu-tym-mniej-wolnosci/ Edytowane 9 Styczeń 2010 przez duff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi