Skocz do zawartości

Minibitwa:Sonda 25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Minibitwa:Sonda

• VegA92
      17
    • Lubus
      8

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

No i niestety, na placu boju zostały tylko dwie osoby, więc i tylko dwie opcje do wyboru w sondzie:) Zapraszam do głosowania i jeszcze raz gratki dla dwójki wytrwałych;p

VegA92:

minibitwafinishfinish.jpg

.

Lubus:

render1c.jpg

.

Pozdr!:)

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

To jest dopiero początek :) Jeszcze ileś tam godzin więc niema co przesądzać na razie. Szkoda, że tylko ty i ja skończyliśmy, ale są wakacje więc trzeba korzystać z okazji póki jest ciepło. Ja i tak muszę siedzieć w domu jeszcze przez kilka dni :D Ospa wietrzna szaleje :P

Edytowane przez Vega

Napisano

Nooo, chłopaki, dobra robota.

Mój głos na VegA92, naprawde poprawił się ostatnio, pewnie dlatego że przestał słuchać głupich porad :D

Głównie otoczenie dobrze wyszło.

Brawa dla was za skończenie :D

Napisano

Najlepiej to zalety obu pracek połączyć w jedną :) Oddaję głos na was obu ;) ale z racji iż nie mogę dwa razy zaznaczam Lubusa dla wyrównania stawki :)

pozdro

Napisano

Zrobiła się bitwa 1 na 1 :( - niestety nie wszyscy mają wakacje :/

Mój głos poszedł na VegA92. Te prace jakoś dziwnie się uzupełniają.

Napisano
  • Autor

I ja mimo wszystko zachęcam zwycięzcę do rozważenia zorganizowania kolejnej minibitwy, w dotychczasowej, tudzież w zmienionej, o czym pisał DraB, formie. Myślę, że wątek nikomu generalnie nie przeszkadza, a niektórych takie contesty jednak mobilizują:)

Pozdrawiam

Napisano

Ja napewno wystartuję w następnej jeżeli będzie fajny temat :)

Napisano

Ja nie wiem czy wystartuję ponieważ muszę odrobić to co straciłem. Czyli wolność!!! W ciągu ostatnich 3 tyg. na zewn. byłem z 3-4x. W tym 2x u lekarza :)

Jeżeli będzie mało wyczerpujący temat to chętnie wezmę udział :) Tylko najpierw muszę dokończyć mojego Tank 90 (Japan) :D

Napisano
  • Autor

Hehe, VegA92, może przedwcześnie, ale wszystko wskazuje, że będziesz zwycięzcą tej edycji, czyli zgodnie z zasadami zapodajesz kolejny temat:D

Napisano

Za wcześnie na taką decyzję :) Jeszcze jest czas. Użytkowników na tym forum jest 18824. Wystarczy kilka naście głosów, a przegram :) Poczekamy zobaczymy.

Napisano
  • Autor

Zwycięzcą zakończonej właśnie minibitwy Exterior (Wall less House) został VegA92:)

Gratuluję licznej:D grupie uczestników i zachęcam zwycięzcę do założenia nowego tematu:)

Ja również nie pogardziłbym interiorem;p

Pozdrawiam

Napisano

Dzięki wszystkim za głosy i miłe komentarze mkeruj Dzisiaj pewnie założę nowy temat :) Pewnie jakoś wieczorem bo dzisiaj cały dzień mnie niema :D Na pewno będzie interior ^ ^

Mam już nawet pomysł co do pomieszczenia i znalazłem coś fajnego. Tylko, że obrazek trochę mały :) bo 528px × 351px

Edytowane przez Vega

Napisano

No nie, wróciłam właśnie z wyprawy a tu juz sonda zamknięta. Trudno. Oddałabym głos na Vegę, zdecydowanie klimat bliżej oryginału.

Gratki!!

Napisano

Wymyślenie tematu pracy oddałem Lubusowi :D Ja się do tego nie nadaje ;) Trudno coś znaleźć albo ja nie umiem szukać. Znalazłem 2 zdjęcia, ale jedno wymaga trochę modelingu, a drugi to sam nie wiem. Może Lubus coś wymyśli :)

Napisano

może jakiś temat z większą ilością zieleni tym razem?

np:

p05.jpg

albo (bo zima idzie):

p01.jpg

nie koniecznie taką wieczorową porą, na stronie http://www.okada-archi.com/ są też zdjęcia w dzień robione.

Napisano

Niech każdy tutaj wrzuci propozycję :) Każdy może wrzucić jedną propozycję!!! Czas na dawanie propozycji to czwartek godzina 23:59 ^ ^