dezzed Napisano 27 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Witam. W ramach odkopania teczki parę nowych i starych rysów. z bitwy koncept woja Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bezio Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Jak dla mnie nr. 1, 3 i concept woja bardzo na tak, naprawde niezłe, czekam na więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 koncept wojaka ma problemy z anatomia, enviro natomiast jest bardzo wypasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 patrze ostatnio kazdy chce byc mullinsem albo m@;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 O zesz w morde, pierwszy mnie wgniotl w ziemie chociaz bylem na drugim pietrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Piękny stuff zapodałeś, miło popatrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezzed Napisano 28 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2010 bezio, tr3buh, Urbanboogie, serio dzięki Panowie nicponim a dziwisz się, sława, pieniądze, kaszanka z grilla w środku zimy, kto by nie chciał. Ja tam się piszę na takie życie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Świetny wrzut! Pierwszy obrazek naprawdę powala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mayer Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 dwójka jest zaczepista i te lżejsze rysunki na szarym tle z bestyjkami, fantastyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beesart Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 zacne prace oj zacne :) poproszę więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezzed Napisano 15 Październik 2010 Autor Share Napisano 15 Październik 2010 Fusman, Mayer, Beesart dzięki za mile słowo kilka nowych rzeczy speed z tsp, poprawiłem jak napisał ortheza kolejny widoczek rozrysowany helikopter dwie gęby i rysy z metra, kilku - kilkunasto sekundowe, jakieś super nie są, ale krótkie czasy i nadpobudliwi ludzie nie ułatwiali z czasem może będzie lepiej :) sorry że taka długa kiszka Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 jescze chyba u ciebie nie komentowalem. ale wkoncu trzeba bo zacna teka. Bardzo mi sie podoba ten widoczek industrialny moze wiecej takich porobisz? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 pierwsza gęba czad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi