Napisano 27 Wrzesień 201014 l Autor Witam. W ramach odkopania teczki parę nowych i starych rysów. z bitwy koncept woja Pozdrawiam.
Napisano 27 Wrzesień 201014 l Jak dla mnie nr. 1, 3 i concept woja bardzo na tak, naprawde niezłe, czekam na więcej :)
Napisano 27 Wrzesień 201014 l koncept wojaka ma problemy z anatomia, enviro natomiast jest bardzo wypasne
Napisano 27 Wrzesień 201014 l O zesz w morde, pierwszy mnie wgniotl w ziemie chociaz bylem na drugim pietrze
Napisano 28 Wrzesień 201014 l Autor bezio, tr3buh, Urbanboogie, serio dzięki Panowie nicponim a dziwisz się, sława, pieniądze, kaszanka z grilla w środku zimy, kto by nie chciał. Ja tam się piszę na takie życie :).
Napisano 28 Wrzesień 201014 l dwójka jest zaczepista i te lżejsze rysunki na szarym tle z bestyjkami, fantastyczne
Napisano 15 Październik 201014 l Autor Fusman, Mayer, Beesart dzięki za mile słowo kilka nowych rzeczy speed z tsp, poprawiłem jak napisał ortheza kolejny widoczek rozrysowany helikopter dwie gęby i rysy z metra, kilku - kilkunasto sekundowe, jakieś super nie są, ale krótkie czasy i nadpobudliwi ludzie nie ułatwiali z czasem może będzie lepiej :) sorry że taka długa kiszka Pozdrawiam
Napisano 15 Październik 201014 l jescze chyba u ciebie nie komentowalem. ale wkoncu trzeba bo zacna teka. Bardzo mi sie podoba ten widoczek industrialny moze wiecej takich porobisz? :)