SBT77 Napisano 5 Sierpień 2009 Napisano 5 Sierpień 2009 (edytowane) Śpieeeewać każdy może, jeden lepiej druuugi gorzej :D Takie zastanawianie się na głos nad budową stwora, dzięki częściowej symetrii... Edytowane 9 Sierpień 2009 przez SBT77
PSychu Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 Wygląda na razie trochę jak duszek, ale zapowiada się całkiem nieźle. Czekam na upka.
Rembik Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 Kibicuję tej pracy, czekam na up-y najbardziej tutaj...
SBT77 Napisano 6 Sierpień 2009 Autor Napisano 6 Sierpień 2009 Kibicuję tej pracy, czekam na up-y najbardziej tutaj... Dzięki wielkie, będzie bardzo pod górę, bo chcę działać zupełnie z wyobraźni... Ale jeśli czegoś się przy tym nauczę to będę zadowolony... Psychu - faktycznie wygląda jak duszek :D Chcę żeby wyglądał groznie i tajemniczo, a to trochę problem... Klasyczne ujęcie Cthulu do mnie nie przemawia... szukamy dalej...
Joel Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 nieźle :) a ja się bałem że to taki wąski temat, a tyle różnorodnych prac powstało
SBT77 Napisano 6 Sierpień 2009 Autor Napisano 6 Sierpień 2009 inspirują mnie podwodne stwory. Pierwsze próby lekkiego pójścia w detal...
Bedyk Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 fajnie chyba najbardziej mistyczny z wszystkich obrazkow, jak na bustwo przystalo
atheg Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 Moim zdaniem po pójściu w detal straciłeś większość interesujących rzeczy ze szkicu. Tam był taki majestatyczny i tajemniczy bardziej. TEn z ostatniego update jest zdecydowanie mniej intrygujący. Spory wpływ na to ma głowa, która jakoś tuy nie pasuje wogóle, a w kazdym razie nie w takiej formie raczej.
SBT77 Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Napisano 8 Sierpień 2009 Źle zrobiłem że nie wyszedłem od podstawowych brył... Moje osobiste rozumienie obrazu opiera się o bryłę, nie ucieknę od tego widać... Trudno, zaczynam zatem tak jak jest mi najłatwiej... Podstawowa forma i kilka szybkich eksperymentów na jej bazie: Pomieszałem w niektórych miejscach na nowo przestrzeń, ale chodziło mi o szybkie złapanie kształtu... 1) Numer jeden: 2) numer dwa: 3) numer trzy
Joel Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 jak na razie trójka - pewnie dlatego że najlepiej twarz zarysowana ;D
Raju Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 Numer dwa IMO jest najlepszy :) Zastanawiam sie jak to rozwiniesz, zapowiada sie ciekawie ;)
Urbanboogie Napisano 9 Sierpień 2009 Napisano 9 Sierpień 2009 Moim zdaniem bardzo ladnie Ci idzie budowanie bryly w tych spidowych konceptach. Z wlasnego doswiadczenia wiem ze najtrudniej jest zachowac te ladnosc przy dalszym pojsciu w detal :) Jesli chodzi o wczesniejszy koncept, to baardzo mi sie podobala idea takiego morskiego swinstwa wynurzajacego sie z glebin oceanu. Nie wiem czy takie wlasnie bylo zamierzenie, ale obrazek mial klimat jak fotografia z batyskafu i szkoda ze z tego zrezygnowales. Swietne byly tez kolory, ta trupia biel zdechlej ryby :) Byloby super gdybys jakos polaczyl oba pomysly, bo poprzedni szedl w strone bardzo oryginalnego konceptu, a ten jakby lepiej realizuje temat. Zycze powodzenia :)
miriam Napisano 19 Sierpień 2009 Napisano 19 Sierpień 2009 !! UWAGA !! Przypominam, iż do końca tej edycji zostały tylko 4 dni, Proszę pamiętać o umieszczeniu stosownej informacji w załączniku o ukończeniu pracy, jak również dodaniu wybranego fragmentu do sondy. //Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi