Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Opis: Wielki, podły sukinsyn.

cthulu4.jpg

Większa wersja:

http://img199.imageshack.us/img199/8338/cthulu3.jpg

Miniaturka:

http://img35.imageshack.us/img35/9066/cthuluminiaturka2.jpg

To i ja wejde ze swoim Katolikiem. Wyobrazam go sobie jako nieco karykaturalnego stwora, ktorego sila tkwi raczej w umysle niz odrobine nieporadnym cielsku. Na razie wstepny szkic z dzisiaj, bez zadnych bajerow i skrzydel, tylko do pokazania pozy i masy. Mam nadzieje ze uda mi sie go rozwinac w cos konkretniejszego. Zdaje sobie sprawe ze ta zgieta noga jest do przerobienia :D

ktulu.jpg

Edytowane przez Urbanboogie

• Odpowiedzi 25
  • Wyświetleń 6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

o kurde :D super pomysł, podoba mi się

heh z resztą nie tylko ten :)

pozdrawiam

Napisano

Wyglada troche, jakby latal po lace i zbieral kwiatki :P Ciekawy pomysl, czekam az sie rozwinie ;)

Napisano
  • Autor

Troche mi schudl, ale jeszcze i tak mam juz zaplonowanych kilka zmian, glowe w ogole sobie na razie zostawilem, zajme sie nia w nastepnej kolejnosci, potem jakies skrzydelka i ogon.

ktulu3.jpg

Napisano

Witam

Ciekawe ujęcie ;), mocne, dobrze myślę by było zestawić go jeszcze dla porównania wielkości z człowiekiem .

//pozdr.

Napisano
  • Autor

Dzieki za komentarz miriam :) (i Joel i Raju tez :D, wczesniej zapomnialem!) Ludz na pewno sie pojawi jeszcze. Tym czasem zaczalem troche detalu. Ze skrzydelkami i ogonem czekam az splynie na mnie natchnienie ;)

kutulu5.jpg

Napisano

Wyglada drapiezniej - ciekawy kontrast - taki nieporadny grubasek w polaczeniu ze straszliwa paszcza :) Moze dodasz jakas laczke w tle? ;)

Napisano

Fajny ten miś...bóg znaczy się. :) Podoba mi się w szczególności jego facjata i światełko na postaci. Poza jest dyskusyjna :). Po coś mu namalował "torbę" bez "parówki"? Przecież to ciężkie kalectwo. No chyba, że On nosi slipy...?

Napisano

fajne swiatlo, nie glupi pomysl z tymi motylkami ewentualnie ptakami przy łapie. No i chciec niechciec musisz mu narysowac torby i maczuge, bo bog w slipach raczej nie podrozuje, a bóg bez 'sprzetu' to nie bóg;]

Napisano
  • Autor

Z motylkiem to byl zart, ale Twoj pomysl jest calkiem niezly :D Z toreb i maczug zrezygnowalem, bo jak dodalem to wszystko zaslanialy :( Pomyslalem ze skoro to istota boska to nie musi ani sikac ani sie rozmnazac (bo i nie ma za bardzo z kim... :

kutulu6.jpg

Napisano

ee tam nic więcej postaraj się w mordkie a nie tak ino na łapu capu, pobaw się kolorami na wartwach, dodatkowo coś nie tak jest z jego lewą stopą jeszcze wydaje się za krótka w stosunku do tej w górze.

//pozdr.

Napisano
  • Autor

No juz sie bawilem na warstwach i trybami i zdjeciami i doszedlem do obecnego etapu ;) Nie podoba mi sie ze jest troche wyprany, ale z drugiej strony nie chce zeby wygladal jak rzekotka tylko Cthulhu ;P Problem lezy chyba czesciowo w wersji b&w, bo chyba jest nieco za ciemna, a zabawa suwakami nic nie daje ;) Albo po prostu ja nie umiem tego dobrze zrobic ;P Z noga chyba masz racje, to znowu jakis nieudany skrot perspektywiczny, postaram sie to jeszcze poprawic, ale jak tak dlugo siedze nad praca to mi sie troche rzygac chce ;P

Napisano

Bardzo mi się podoba, rozwijasz się szybko i imponująco :) Pozdrawiam serdecznie!

Napisano

ulalala, swietne swiatlo, paszcza i skrzydla po prostu mistrzowskie ! mam nadzieje ze bedzie jakies tlo, bo zapowiada sie naprawde jeden z lepszych cthulululu

Napisano

!! UWAGA !!

Przypominam, iż do końca tej edycji zostały tylko 4 dni, Proszę pamiętać o umieszczeniu stosownej informacji w załączniku o ukończeniu pracy, jak również dodaniu wybranego fragmentu do sondy.

//Pozdr.

Napisano
  • Autor

Dzieki Panowie! Milo slyszec takie rzeczy od miszczow :D Chyba tez juz w zasadzie skonczylem. Moze dam jeszcze ew. jakas teksturke pod calosc, tylko najpierw ją musze stworzyc ;P Ale skoro zostaly jeszcze dwa dni to konca na razie nie zglaszam, chetnie uslysze jeszcze ostatnie uwagi, bo tego co dzisiaj zrobilem to nie jestem do konca pewien.

A tych pierwszech szkicow tez sie wstydze ;O Ale tak zwykle mam ze jak patrze na nowsza wersje to dopiero widze jaka poprzednia byla do dupy. Niestety do osiagniecia swobody w rysowaniu bardzo mi jeszcze daleko, miejmy nadzieje ze przyjdzie to z czasem, bo na razie to tak rzezbie bardziej ;)

kolor4.jpg

Edytowane przez Urbanboogie

Napisano

Kurczaki, naprawdę super wygląda ten Twój stwór, straszna szkoda tylko, że detal mniej mówi o detalu niż mniejsza wersja w pełnym ujęciu. Może jeszcze zdązysz sie pokusić o jakieś ciekawsze ujęcie w zbliżeniu?

Napisano
  • Autor

Dzieki Atheg, bez watpienia masz racje, ale niestety nie zdazylem za duzo z tym zrobic - znalazlem tylko czas na ucharakteryzowanie tego ujecia, chociaz w finale nie wyglada i tak zbyt przekonujaco. Koniec w pierwszym poscie, mam nadzieje ze o niczym nie zapomnialem.

Napisano

Poza faktycznie dość zabawna zwłaszcza jak na Cthulhu, którego nigdy nie wyobrażałem sobie paradującego w ten sposób... Niemniej jednak podoba mi się ta wizja :) Bardzo ładne światła i dobrze stonowane kolory. Gratuluję.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.