leander Napisano 27 Maj 2004 Napisano 27 Maj 2004 moze cos z klasyki fasolki - \"Wujcio Wariatuńcio\" \"Ogórek wąsaty\" tez jest odjazdowy
Nimrod Napisano 27 Maj 2004 Napisano 27 Maj 2004 Może z reklamy serka Hochland \"Ehh te dzieci\" ;) Leander: Pixies - Where is my mind? naprawdę super, dzięki, mimo że to nie było dla mnie.
little-ninja Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 ja bylem, w koncu muza podstawowki i lceum ... cos pieknego poprostu, taki repertuatr ze sie nie spodziewalem...pojechalem wlasciwie bardziej z sentymentu niz z jakiegos podjarania, ale bylo warto bez 2 zdan pozdrawiam wszystkich forumowiczow ktorym chcialo sie ruszyc tylki;)
thud Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 na MCM ostatnio czesto widze taka piosenke - \"La Reste Getto\" (chyba tak), widzial ja ktos moze? sa tam urywki z filmu chyba, jak taki japonczyk albo koreanczyk (nie potrafie rozroznic) ucieka przez miasto i robi rozne salta itp. Jest bardzo efektowne i interesuje mnie czy jest to piosenka z filmu czy tylko do teledysku nakrecili te sceny; jesli z filmu to moge prosic tytul i czy ukaze sie dopiero kinach (bo z checia bym sie na niego wybral)
Lucas Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 Kiedyś widziałem jakiś short prezentujący Capoeirę zrobiony właśnie w koncepcji, że jakiś typ uciekał przed innymi. Pamiętam, że laciała w tle jakaś muzyka, chyba jakiś Rap. Nie wiem czy o ten film/teledysk właśnie chodzi.
thud Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 to byc moze to, bo jest to niby rap; jednak to Capoeira raczej nie byla (a ten gosc to byl koreanczyk czy japonczyk??);)
Lucas Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 A skąd ja mam to wiedzieć? :P a ten typ skakał tak fajnie nad samochodami?
thud Napisano 5 Czerwiec 2004 Napisano 5 Czerwiec 2004 tak i najbardziej mi sie podobalo jak skoczyl miedzy szybami (takie salto); po prostu super
Pionier Napisano 5 Czerwiec 2004 Autor Napisano 5 Czerwiec 2004 Widzieliscie reklame biura podrozy rivera w egipcie ? Tam byla dobra muza. Wiecie co to :)?
Marcin Napisano 5 Czerwiec 2004 Napisano 5 Czerwiec 2004 WEiecie moze gdzie moge dostac tytuly piosenek z filmów bo na google szukalem i nic...moze przegapilem ale niewiem...
Leru Napisano 5 Czerwiec 2004 Napisano 5 Czerwiec 2004 Marcin -> www.amazon.com, wchodzisz i masz wypisane
Polik Napisano 8 Czerwiec 2004 Napisano 8 Czerwiec 2004 czesc z was oglada pewnie pilke nozna w tvp2. Przed meczami jest taka ramowka (czy jak to sie nazywa) \"Football w dwojce\" i leci muzyczka. rockowa piosenka z super soloweczka. wiecie co to jest za song??
gutek Napisano 9 Czerwiec 2004 Napisano 9 Czerwiec 2004 hej a nie wiecie skąd można ściągnąć piosenke któa jest w reklamie CHevroleta (chyba) co mówią POznajmy się i jakaś data jest podana. Jest w niej chłop na niebiesko ubrany i jakaś kobieta na pomarańczowo i mają auta w koloru swoich ubrań.
Leru Napisano 9 Czerwiec 2004 Napisano 9 Czerwiec 2004 Pionier -> to jest chyba cos Mozarta. Dokladnie nie wiem co ale chyba tak jest
Mulczas Napisano 10 Czerwiec 2004 Napisano 10 Czerwiec 2004 Musze sciagnac jakies mp3 kogos takiego jak \"shila hepper\" (nawet nie wiem jak sie to pisze) gdyby ktos mogl mi powiedziec jak sie \"to\" poprawnie pisze i jakies linki o tym wykonawcy... Niewiele wiem o nim/niej a musze to gdzies znalezc
Pionier Napisano 10 Czerwiec 2004 Autor Napisano 10 Czerwiec 2004 napisał Leru Pionier -> to jest chyba cos Mozarta. Dokladnie nie wiem co ale chyba tak jest no jezeli to Mozart to powiedz jeszcze z ktorej plyty ;)
dr Ug Napisano 10 Czerwiec 2004 Napisano 10 Czerwiec 2004 Pionierku, widziales punkt regulaminu o piractwie?
Pionier Napisano 10 Czerwiec 2004 Autor Napisano 10 Czerwiec 2004 No przeciez ze sie zapomnialem... Ale pytanie pozostaje to samo ;)
Leru Napisano 10 Czerwiec 2004 Napisano 10 Czerwiec 2004 Pionier -> LOL :D z jego najnowszej plyty ktora nagral razem z John`em Williams`em i Busta Rhymes :D. Nie wiem z skad to jest :P gdybym wiedzial to bym sie cenna wiedza podzielil :P
Mulczas Napisano 22 Czerwiec 2004 Napisano 22 Czerwiec 2004 Po transmisji z euro2004 i podsumowaniu w studiu jest filmowy skrót meczu (trwa minute, moze dwie). bylbym wdzieczny, gdyby ktos mi powiedzial co to za utwor jest uzyty jako podklad to tego skrotu. meczy mnie to juz kilka dni... :)
Batou Napisano 26 Czerwiec 2004 Napisano 26 Czerwiec 2004 Szukam utworu z końcowych napisów Ghost in the shell`a. Wie ktoś jak się nazywa ten kawałek i kto jest jego autorem . :edit: Już wiem. To chyba \"one minute warning\" :edit2: DruG mnie uświadomił. To \"one minute warning\" - Eno & U2. Zresztą wyraźnie jest to napisane w napisach końcowych :] hehe. [Wyedytowany dnia 26-6-2004 > Batou]
Pionier Napisano 30 Czerwiec 2004 Autor Napisano 30 Czerwiec 2004 Wysłane przez Mulczas Po transmisji z euro2004 i podsumowaniu w studiu jest filmowy skrót meczu (trwa minute, moze dwie). bylbym wdzieczny, gdyby ktos mi powiedzial co to za utwor jest uzyty jako podklad to tego skrotu. meczy mnie to juz kilka dni... :) jezeli dobrze Cie zrozumialem to jest to : Nelly Furtado - Forca
Leru Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 Jesli ktos ogladal dodatkowe materialy na II DVD z Epizodu II Gwiezdnych Wojen to tam jest zmontowany fimik w sekcji efektow wizualnych ktory przedstawia to co jest przed efektem, podczas jego tworzenia i po skonczonej pracy nad nim (takie cos w stylu DemoReela). Nie ma tam zadnego komentarza jest tylko muzyka. Czy ktos wie co to jest ?
Orion Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 Chłopaki, ktoś wie jak się nazywa utworek z reklamy chevroleta, bo mi dupencja żyć nie daje :)
Pionier Napisano 2 Lipiec 2004 Autor Napisano 2 Lipiec 2004 Wysłane przez Orion Chłopaki, ktoś wie jak się nazywa utworek z reklamy chevroleta, bo mi dupencja żyć nie daje :) April Stevens - Teach me tiger :)
Nimrod Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 Wysłane przez Mulczas Musze sciagnac jakies mp3 kogos takiego jak \"shila hepper\" (nawet nie wiem jak sie to pisze) gdyby ktos mogl mi powiedziec jak sie \"to\" poprawnie pisze i jakies linki o tym wykonawcy... Niewiele wiem o nim/niej a musze to gdzies znalezc O ile się nie mylę to chodzi o Shillera i Heppnera, a ostanio co leci od tych dwoch panow to \"Leben.. I feel you\" czy jakos tak.
Mulczas Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 thx Kłobuc, ale spozniles sie jakies 2 dni :) ale i tak dzieki
Pionier Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Napisano 5 Lipiec 2004 http://www.le-prince-bleu.com/ no nie moge, tak mi sie to spodobalo ze zapytam czy nie wiecie co to za piosenka..? 00:01:43 - piekne ... piekne !:P kurde podoba mi sie. :)
Leru Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 Pionier -> na koncu jest written by: Robert & Jean Roulet i nazywa sie Le Prince Blue. A animacja swietna (nawet w malym okienku) edit: a konkretnie to chyba bedzie \"Majandra Et Robert - Le Prince Bleu\" [Wyedytowany dnia 5-7-2004 > Leru]
leander Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 podaja link do soundtracka na stronie, ale na amazonie amerykanskim juz nie ma, wiec to chyba jakis lokalny artysta lub nowa piosenka. Mysle, ze podobnie jak z muzyka do respire szybko sie upowszechni w sieci ten kawalek.
Pionier Napisano 8 Lipiec 2004 Autor Napisano 8 Lipiec 2004 Wysłane przez Leru edit: a konkretnie to chyba bedzie \"Majandra Et Robert - Le Prince Bleu\" [Wyedytowany dnia 5-7-2004 > Leru] yes, yes to to :) dzieki.
xMark Napisano 11 Lipiec 2004 Napisano 11 Lipiec 2004 szukam piosenki ktora w referenie ma mniej wiecej takie slowa over and over again.... i do everything...cos tam... and hold you... w radio zet ostanio to slyszalem. jak ktos kojarzy to prosze o tytul i wykonawce.
Lucas Napisano 11 Lipiec 2004 Napisano 11 Lipiec 2004 A kto, to śpiewa, mężczyzna i kobieta? Jaka to muzyka? Coś kojarze ale nie mogę sobie przypomnieć.... :)
xMark Napisano 11 Lipiec 2004 Napisano 11 Lipiec 2004 chyba tylko kobieta, to wydaje sie byc dosc stare lata 90 moze
Gość Ziomski Napisano 12 Lipiec 2004 Napisano 12 Lipiec 2004 Ja tez mam pytanie nie wiem jak sie nazywa pewien utwor przypominam sobie troszki teledysk tej piosenki goscie graja w orodzie otocznym kolorowym blokiem (z kazdej strony) a na koniec odlatuja aaa i jeszcze jedno bodajze jeden gosc spiewa \"i fell magic\"moge sei mylic z tym tekstem.A jak nie znacie to podajcie jakies stronki z mp3
Pionier Napisano 12 Lipiec 2004 Autor Napisano 12 Lipiec 2004 Ziomski, Liquido - Narcotic ? > tableta byl 1 ;P [Wyedytowany dnia 12-7-2004 > Pionier]
leander Napisano 12 Lipiec 2004 Napisano 12 Lipiec 2004 > otocznym kolorowym blokiem (z kazdej strony) To moze \"New Kids On The Block\"? Kiedys byl taki rewelacyjny zespol.
Gość Ziomski Napisano 12 Lipiec 2004 Napisano 12 Lipiec 2004 ok ale skad to sciagne nie mam zadnej strony :(
Pionier Napisano 19 Lipiec 2004 Autor Napisano 19 Lipiec 2004 xMark: Iggy Pop -"The Passenger" a jeszcze bardziej dokladnie: David Bowie & Iggy Pop - The Passenger a juz szukam takiej starej muzy co leci tak: "aalalaallalalalala emotion lalalalala cos tam cos tam" i potem taka fajna muza z gitarka :D. moze ktos wie co to ; P?
Gość eax Napisano 20 Lipiec 2004 Napisano 20 Lipiec 2004 dobra a ja szukam kawalka z taxi 1, moment kiedy wyjezdzaja na motorach zeby "pozegnac" Daniela, wystarczy mi Zespol :P ale jakimis "konkretniejszymi" danymi nie pogardze .......
xMark Napisano 21 Lipiec 2004 Napisano 21 Lipiec 2004 szukalem piosnki pod tytulem Together Forever i slyszalem ja w wykonaniu kobiety i nie moge takie wersji nalezc. zna kto moze jej nazwisko? bylbym wdzieczny.
Rekomendowane odpowiedzi