Napisano 23 Sierpień 200915 l Chciałbym Was zaprosić do przeczytania wywiadu z Michałem Dziekanem (misiekhc) jaki ostatnio przeprowadziliśmy. Wywiad dotyczy przede wszystkim najnowszego projektu Michała – teledyku LUCa „O energocyrkulacji i o szczęściu”. PS. Zarejestrowani użytkownicy VIMEO mogą pobrać teledysk na swój dysk i obejrzeć w lepszej jakości.
Napisano 23 Sierpień 200915 l świetny artykuł, fajnie że w końcu można poczytać o tym projekcie coś więcej, dla Michał wielkie gratulacje, kawał świetnej roboty,
Napisano 24 Sierpień 200915 l bardzo bardzo fajny teledysk :) podoba mi się dynamika. Wielkie gratulacje :)
Napisano 24 Sierpień 200915 l Gratulacje Michał :) Świetnie wyszło. Oby Ci wpadało jak najwięcej ciekawych motion designowych projekcików :) Trzymam kciuki!
Napisano 24 Sierpień 200915 l Oj dobre to naprawdę. Strasznie dużo pracy tam widać włożonej. Zdecydowanie fajniej się to ogląda niż współczesne teledyski o tańczeniu i pokazywaniu cycków. A tak btw czy kiedyś jeszcze wrócimy do klasycznej szkoły polskiego videoklipu?: dwa serca dwa smutki
Napisano 24 Sierpień 200915 l A tak btw czy kiedyś jeszcze wrócimy do klasycznej szkoły polskiego videoklipu?: dwa serca dwa smutki Mamy nadzieję, że nie :D Fajny design- dynamiczny, klimatyczny. Robota wykonana bardzo dobrze. Ale muszę pomarudzić... Czy tylko ja nie czaje co gada ten ziomal? Podobnie było we Wrocławiu na pokazie kinematografu: podanie temu kolesiowi mikrofonu było największym błędem tej prezentacji o_O...
Napisano 24 Sierpień 200915 l CzAk1 -> czuję trochę stereotypowe podejście do tematu. Serio, wsłuchaj się, to jest na prawdę fajny tekst. Też tak do tego podszedłem na początku, wsłuchałem się i stwierdzam, że LUC daje radę (jak ministrom premier Belka ;) )
Napisano 25 Sierpień 200915 l CzAk1 -> czuję trochę stereotypowe podejście do tematu. Serio, wsłuchaj się, to jest na prawdę fajny tekst. Też tak do tego podszedłem na początku, wsłuchałem się i stwierdzam, że LUC daje radę (jak ministrom premier Belka ;) ) Wiem o co chodzi Czakowi. Koles zachowal sie jak dzieciak na pokazie, przez co i mnie odechcialo sie wsluchiwac w jego utwor. Ale moze poprostu jestem dretwy i nie kumam tego typu humoru :P edit: praca Michala poprostu swietna :)
Napisano 25 Sierpień 200915 l Pomysł i wykonanie techniczne podoba mi się. Jednak myślę ze za szybko i za dużo tego wszystkiego pojawia się na sekundę. Nie każde słowo czy wers l.u.c'a musi być obrazu zilustrowane. lekki chaos ale ogólnie ok :)
Napisano 25 Sierpień 200915 l zgadzam się z Eborem, strasznie dużo się tam dzieje, lekki chaos i nie ma na czym się skupic, czlowiek się gubi trochę
Napisano 25 Sierpień 200915 l a ja sie pozwolę nie zgodzić i uwazam ze zarzut "za duzo się tam dzieje" jest zabawny :) to jeden z najlepszych kawałków motion designu jaki widziałem w naszym kraju - szacunek Misiek dla Ciebie bo kawał pracy w to włożyłeś Edytowane 25 Sierpień 200915 l przez jaras