Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

świetny artykuł, fajnie że w końcu można poczytać o tym projekcie coś więcej, dla Michał wielkie gratulacje, kawał świetnej roboty,

Napisano

Świetny design! Gratuluję pomysłu i wykonania.

Napisano

Gratulacje Michał :) Świetnie wyszło. Oby Ci wpadało jak najwięcej ciekawych motion designowych projekcików :) Trzymam kciuki!

Napisano

Oj dobre to naprawdę. Strasznie dużo pracy tam widać włożonej. Zdecydowanie fajniej się to ogląda niż współczesne teledyski o tańczeniu i pokazywaniu cycków.

A tak btw czy kiedyś jeszcze wrócimy do klasycznej szkoły polskiego videoklipu?: dwa serca dwa smutki

Napisano

A tak btw czy kiedyś jeszcze wrócimy do klasycznej szkoły polskiego videoklipu?: dwa serca dwa smutki

Mamy nadzieję, że nie :D

Fajny design- dynamiczny, klimatyczny. Robota wykonana bardzo dobrze.

Ale muszę pomarudzić...

Czy tylko ja nie czaje co gada ten ziomal? Podobnie było we Wrocławiu na pokazie kinematografu: podanie temu kolesiowi mikrofonu było największym błędem tej prezentacji o_O...

Napisano

CzAk1 -> czuję trochę stereotypowe podejście do tematu. Serio, wsłuchaj się, to jest na prawdę fajny tekst.

Też tak do tego podszedłem na początku, wsłuchałem się i stwierdzam, że LUC daje radę (jak ministrom premier Belka ;) )

Napisano
CzAk1 -> czuję trochę stereotypowe podejście do tematu. Serio, wsłuchaj się, to jest na prawdę fajny tekst.

Też tak do tego podszedłem na początku, wsłuchałem się i stwierdzam, że LUC daje radę (jak ministrom premier Belka ;) )

Wiem o co chodzi Czakowi.

Koles zachowal sie jak dzieciak na pokazie, przez co i mnie odechcialo sie wsluchiwac w jego utwor.

Ale moze poprostu jestem dretwy i nie kumam tego typu humoru :P

edit: praca Michala poprostu swietna :)

Napisano

Pomysł i wykonanie techniczne podoba mi się. Jednak myślę ze za szybko i za dużo tego wszystkiego pojawia się na sekundę. Nie każde słowo czy wers l.u.c'a musi być obrazu zilustrowane. lekki chaos ale ogólnie ok :)

Napisano

zgadzam się z Eborem, strasznie dużo się tam dzieje, lekki chaos i nie ma na czym się skupic, czlowiek się gubi trochę

Napisano

a ja sie pozwolę nie zgodzić i uwazam ze zarzut "za duzo się tam dzieje" jest zabawny :) to jeden z najlepszych kawałków motion designu jaki widziałem w naszym kraju - szacunek Misiek dla Ciebie bo kawał pracy w to włożyłeś

Edytowane przez jaras