plasti Napisano 30 Sierpień 2009 Share Napisano 30 Sierpień 2009 heloł po udanym tescie na reakcje widzow na "cudzesy" wrzucam swoje wypociny, jak narazie tyle, walcze po malu z tym o to modelem Hondy Civic 2007 5cio drzwiówki, zwanej w kregu niektorych ludzi "mydelniczka", mi bardzo wpadl w gust ten samochodzik, mam pytanie do szanownych grafikow samochodziarzy, czy znacie panstwo jakies weby poprawnych i zgadzajacych sie ze soba blue print'ow, procz www.the-blueprints.com ??????? peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 30 Sierpień 2009 Share Napisano 30 Sierpień 2009 Hehe na cudzesy nikt nie reaguje zbyt dobrze ;) Tak czy inaczej masz teraz szanse pokazać co potrafisz :) Robisz tą type-R ?? blueprints.com nie korzystałem z innej ... Pozwodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 30 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2009 nie to chyba nie jest type R, ta jest ta rodzinna, type R ma cos ala spojler z tylu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orszulas Napisano 30 Sierpień 2009 Share Napisano 30 Sierpień 2009 http://www.smcars.net tam jet najwięcej blueprintów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 30 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2009 fenk ju orszulas...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 30 Sierpień 2009 Share Napisano 30 Sierpień 2009 ok... zobaczymy co z tego wyjdzie :) powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 30 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2009 dzieki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 6 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Heloł mały apdejt o ile mozna to tak nazwac, poniewaz rozpoczalem prace od nowa sam nie wiem dlaczego, zmienilem pare moich tradycyjnych metod modelowania i jakos lepiej idzie:D, podczas lecenia w kulki w robocie mnie oswiecilo na pare rzeczy, tak bywa:P krytyka jak najbardziej peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noted Napisano 7 Wrzesień 2009 Share Napisano 7 Wrzesień 2009 odrazu lepiej to wygląda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrześDuro Napisano 7 Wrzesień 2009 Share Napisano 7 Wrzesień 2009 Sprobuj robic technika o ktorej czesem sie mowi na tym forum ze jest jedyna słuszna czyli najpierw bryla low poly, a potem MS i ciecie blach i takie tam. Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolc Napisano 7 Wrzesień 2009 Share Napisano 7 Wrzesień 2009 Ja tam wolę normalnie. Chyba jednak lepsza kontrola nad siatką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2009 tak wlasnie mialem na poczatku, i stwierdzilem ze metoda po czesci, czyli od ciecia do ciecia bedzie lepsza bo skupiam sie na danej wlasnie blasze samochodu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 8 Wrzesień 2009 Share Napisano 8 Wrzesień 2009 Każdy sposób jest dobry jak osiąga się zamierzony efekt ... poki co to nie idze miętowo , pokaż może siatke tego kawałka , bo coś tam ostro nie gra ... i poważnie radze od ogółu do szczegółu ... :] Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 8 Wrzesień 2009 Share Napisano 8 Wrzesień 2009 tak wlasnie mialem na poczatku, i stwierdzilem ze metoda po czesci, czyli od ciecia do ciecia bedzie lepsza bo skupiam sie na danej wlasnie blasze samochodu.... I właśnie z tego powodu ten sposób jest nienajlepszy. :) Przypatrz się siatkom modeli Javor'a i JOKER'a w galerii. Chłopaki mają doświadczenie, warto się na tym wzorować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 8 Wrzesień 2009 Share Napisano 8 Wrzesień 2009 Prędzej czy pózniej dojdziecie do wniosku ze modelowanie po ms jest o wiele lepsze. Ale fakt że trzeba dojść do pewnego poziomu żeby po ms nie musiec wracać do basemesha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 13 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2009 panowie ja i tak robie zupelnie inna metoda nawet niz przez was proponowane..... update z propozycja lakieru, wiem wiem idzie jak krew z nosa, ale nie dosc ze praca normalna to w miedzyczasie sie komerchy dla klientow robi..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos Napisano 13 Wrzesień 2009 Share Napisano 13 Wrzesień 2009 Przy nadkolu jak masz to ucięcie to wewnątrz będzie lecieć plastik i tam nie masz tego przecięcia ,więc połącz tą dziurę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 13 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2009 racja latos thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 9 Listopad 2009 Autor Share Napisano 9 Listopad 2009 witam po czasie w koncu przyszła pora aby cos wyklupac w tej hondzie, nie duzo ale malo czasu jest, licze ze uda mi sie to skonczyc peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 9 Listopad 2009 Share Napisano 9 Listopad 2009 duuuzo lepiej plasti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubajaniak Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 Popraw babola, który jest trochę na prawo do góry od dziury na halogen (mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi). I chyba plastik z maski i nadkola powinien być jako jedna całość, a u Ciebie wygląda jak by to były dwie oddzielne rzeczy. Tu dobrze jest widać o co mi chodzi http://multimedia.autofirmowe.pl/img/galeriazdjec/1369/honda_civic_0.jpg Reszta jest raczej ok i ładnie Ci to idzie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 Nadkole trochę faluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 10 Listopad 2009 Autor Share Napisano 10 Listopad 2009 dzieki za take fane komenty az chce sie robic dalej dziekuwa:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 Ładny poczatek, samochód fajny można go dodatkowo ciekawie przedstawić.powodzenia będę zerkał:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi